Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, hogy ha én...

Miért van az, hogy ha én mondok valami az senkit nem érdekel de ha más mondja ugyanazt akkor mindenki érdeklődik, figyel, visszakérdez?

Figyelt kérdés
2019. máj. 9. 15:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Biztosan találsz majd olyan embereket akikkel jól érzed magad. Ez hosszú idő lehet, de ne add fel. Próbálkozz olyanokkal barátkozni, akik szintén egyedül vannak, vagy kisebb társaságokkal. Ahol már összeszokott banda van, oda sokkal nehezebb bekapcsolódni, ők elvannak magukban.
2019. máj. 9. 15:45
 12/17 A kérdező kommentje:

11

Kösz. Más számkivetettekkel ugye ha már többre nem futja :)

2019. máj. 9. 15:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Csak odaáig jutottam el a kommentekben, hogy elolvastam a példát az első oldal elején.

Egyszerű; nem lehet, hogy a többieknek nem vagy szimpi valamiért? Pl tettél valamit vagy csak alapjáraton a természeted miatt? Általában akkor teszik ezt, ha a másik fél természete olyan, nem nagyon keresik vagy vágyják a társaságát; pl túl borongós, túl aktív, nem tudja kifejezni magát, néha beletesz a sztorikba vagy a beszélgetésekbe olyan dolgokat, amiket nem érte a másik fél vagy nem akarja hallani, sértődékeny és félő, akármit reagálnának a sztorira, azzal belérúgnának, stb.

2019. máj. 9. 16:28
 14/17 A kérdező kommentje:

13

Jó válasz.

Lehet, hogy valóban a természetemmel van a baj, azért nem szeretnek, tisztelnek.

Majd megkérdek egy semleges személyt, hogy mi a véleménye a természetemről, talán egyszer kiderül ha baj van vele. Eddig még senki nem hányt a szememre semmit.

2019. máj. 9. 16:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem gyerekkori és gimis barát is csinál hasonlót.

Pl. ajánlok vagy mesélek egy sorozatról, filmről. Erre kifejti, hogy nem, mert az számára nyomasztó, stb. De ha ő ajánl (sokkal nyomasztóbb) sorozatot és nem reagálom le, akkor visszakérdez, hogy láttam-e mit írt.

Vagy a gyerekkori barátnőm, ő folyamatosan olyanok után koslat, akik magas ívben szrnak rá (már elnézést), az ő könyv, film ajánlásaikat rögtön elolvassa-megnézi, volt hogy ugyanazt a könyvet én is mondtam neki, de csak akkor olvasta el amikor az egyik ilyen személy kiírta facebook-ra, hogy olvassa.

Azt észrevettem, hogy sok ember szereti az elérhetetlent és ha túlzottan közvetlen vagy, akkor unalmassá válsz (új társaságban).

2019. máj. 9. 16:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Tehát én a helyedben nem sztorizgatnék nekik ezek után. :/ Sajnos ez van.
2019. máj. 9. 16:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Népszerűtlenség az oka. Nem kell társaságba járni, szabad felnottkent (nincs párod aki dirigaljon), simán megoldható, sőt munka mellett időd és kedved sem nagyon lesz hozza, a társasági élet nem kötelező!
2019. máj. 9. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!