Mit írhatnék egy fiúnak Messengeren, akivel egyáltalán nem ismerjük egymást, maximum talán látásból be tud azonosítani?
Gondoltál arra, hogy mi van ha...?
Nem veszitesz semmit! Én is ugy voltam vele mint te, az elsőt buktam, mert késő volt és összejött egy másikkal, de mégis tetszettem neki... Aztán jött a masodik, konnyebb volt, elfogadta, és elkezdtünk beszélgetni, azóta is együtt vagyunk.
Ne azon parázz, hogy nem érdekelsz-e vagy sem. Hanem konkrétan tudj meg tőle, hogy akar-e ő is többet! Igen, meg fogod bánni, és nagyon gyáva vagy...
Kezdésnek irj, inkább azt hogy, szia! van-e kedved beszélgetni?
szia.
én ha félig-meddig idegentől kaptam üzit, akkor az ilyen "hogy vagy? mit csinálsz?" típusú kérdésektől a falra másztam... ne kérdezgessen már ilyesmit vki akit nem is ismerek.
szerintem érdemesebb a lapjaidat nyíltan kiteregetni: én azt írnám, hogy "szia. szimpatikus vagy, párszor már láttalak. van-e kedved dumálni?" a hogy-vagyos-kérdés is ezt jelenti nyilván, de nyíltan fogalmazni szerintem elegánsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!