Mit csináljak ha szeretnék barátokat, de azok nem nekem valóak?
Ha barátokat szerzek mindig megsérülök. Pl az egyik elkezd ignorálni , és ez az egész napomat, hetemet elb##sza. Vagy pl nem hívtak meg egy buliba, es már ez is rosszul esik. Tudom hogy nem nagy cucc, de így is szó szerint fáj a szívem és hányingerem van csak hogy rá gondolok..
1 évig csak egy barátnőm volt, miután elvágtam magam az akkori kapcsolataimtől ezen okok miatt.
Szóval az utóbbi 1 évben nem voltak ilyen problémáim. Elkezdtem kicsit kinyitni magam a világ felé, szereztem barátokat, és megint rosszul érzem magam. Annyi emberben csalódtam már és annyian árultak el, hogy megbízni sem tudok senkiben, de egyszerűen nem bírom amikor egyszerre több barátom van! Pedig szeretnék többet is! De egyszerűen semmi mást nem okoz nekem csak szenvedést.. mindig féltékeny vagyok, mindent belelátok mindenbe, és túl könnyen elvagom magam másoktól! Ezt persze megtanultam hogy nem szabad kifejezni, mert csak furának gondolnak, ezért elfolytom magamban.. nem akarok magányos lenni többé, de lehetetlen hogy még tudjak bízni bárkiben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!