Veszélyes rockerekkel vagy metálosokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 28. 11:09
11/19 anonim válasza:
Igen, sőt:
Goth-okkal is veszélyes, mert azok éjjel kiszívják a véred.
Emo-sokkal is, mert akkor te is felvágod az ereid.
Hippikkel is, mert akkor te se fogsz fürdeni és kisbuszban fogsz élni.
Rasztásokkal is, mert akkor te is füvezni fogsz.
Techno-sokkal is, mert akkor te is speed-ezni fogsz.
Remélem érted a poént.
12/19 anonim válasza:
Megint kedz felkapott lenni a rock zene. Nagyon nem tetszik ez nekem. Megint divat lesz rockernek lenni és az igazi rockerekre is azt hiszik hogy divatrockerek. :(
13/19 anonim válasza:
Ott a pont! :)
Amúgy meg ez is csak egy sztereotípia. Én pl nem vagyok rocker, de voltak ismerőseim még húszon éves koromban. Csíptem őket nagyon. Persze nem a divat fajtát.
14/19 Janó555 válasza:
Egyáltalán nem veszélyes, sőt:D Azt hiszem mondhatom azt hogy mi vagyunk a legjobb fejek:D 17/f \m/
15/19 anonim válasza:
én alapvetően diszkós vagyok, de sok jó fej metálossal találkoztam, általában lazábbak, mint a többiek; nem zenétől függ, hogy ki mennyire elvetemült pszichopata
16/19 anonim válasza:
Fèm zenét hallgatok, de ha jönnél velem szemben az utcán nem mondanàd meg. Ès nem vagyok vezsèlyes, nem eszem embert.
17/19 anonim válasza:
12, rocker vagyok, de ez a műrockerezés ez gáz.
18/19 anonim válasza:
A kamu rockerekkel vigyázz undorító egy nép! A rockerek nagyon nyugodtak és jófejek,bulikba van amelyik agresszív de az inkább ilyen 25-40
19/19 anonim válasza:
Figyelj,mi is csak emberek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!