Hogy szerezzek baratokat?
Figyelt kérdés
egy baratom volt de, már ő sincs megváltozott amióta van baratja és olyan rossz 19/L2019. ápr. 20. 15:09
11/16 A kérdező kommentje:
haha vicces de egyebkent en fiukkal sokkal jobban megertetem magam nem olyan pletykasak mint a lanyok
2019. ápr. 20. 16:01
12/16 anonim válasza:
Pedig létezik. Lehet a legtöbb fiú tényleg képtelen rá, nekem megy. Van párom és mellette lány barátaim. De ahogy látom a lányok többsége se tudja ezt elfogadni. Pedig a lányokkal jobban kijövök, jobban tudok velük beszélgetni és nyitottabbak is úgy találkozni hogy a párom is jön.
13/16 A kérdező kommentje:
tök jó de en nem hiiszek ebben úgy is többbet érez az egyik legalabbis ezt tapasztaltam amugy meg hat en sem fogadom abszolut nem sot .. en nagyon feltekeny vagyok... tudom nem olyan jo de na
2019. ápr. 20. 16:12
14/16 anonim válasza:
Úgy látom hogy még senki nem szólt szóval elárulom, hogy a mi kis L betűsünk Szabi névre hallgat...
15/16 A kérdező kommentje:
gyerekes vagy 27 éves létedre noket vernel kezeltesd magad
2019. ápr. 20. 18:46
16/16 anonim válasza:
Hobbin keresztül. Legjobb. Tuti lesz hasonlítottok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!