Mondjam meg neki vagy sem?
Nehéz eset..valahogy rákellene vezetni úgy,hogy nem mondod meg neki direktbe,mert könnyen a barátságotok is rámehet,ha a lány elkezdene tagadni,rád hárítani a dolgot.
2019. ápr. 18. 11:36
Szerintem jobb ebből ki maradni, vagy is legalább is én ezt így látom,de mindenkinek a maga döntése.
2019. ápr. 18. 11:42
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom szegényt. Mindif mikor dumàlunk olyan szarul érzem magam, hogy tudok valamit amit nem mondható csak úgy el
Ha nincs kézzelfogható bizonyítékod, akkor (esetlegesen) könnyen úgy járhatsz, mint aki "csak bele akart kavarni a másik kapcsolatába rosszindulatból". Nehéz dolog ez. A barát mindig őszinte de ezesetben elbizonytalanodtam...
2019. ápr. 18. 11:58
5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos csak az van amit làttam màs bizonyítékot nem tudok felmutattni.
Felesleges a bizonyíték, mert ha megcsalta, akkor az előbb-utóbb kiderül. Én elmondanám, mert nekem fontos lenne, hogy a barátomat ne nézzék hülyének. És ha nem mondod el, akkor utána amikor kiderül, hogy számolsz el a lelkiismereteddel, hogy te tudtad, de nem szóltál?
2019. ápr. 18. 12:16
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van. Én is úgy érzem, hogy tudnia kell róla.
Én egyszer próbáltam megmondani, amikor már nem bírtam elnézni, hogy a rendes, helyes barátnőm nem lát a rózsaszín ködtől, miközben a szemét, tróger, "röptében a legyet is" típusú pasija orrba-szájba csalja mindenkivel, aki szétteszi neki. Viszont szóban nem mertem elmondani (nekem nem volt akkor párom, és féltem, irigynek néz a barátnőm, hogy ezért próbálok éket verni közéjük). Így egy névtelen levélben megírtam neki, (géppel persze) postán feladtam egy nagyvárosból.
Viszont bebizonyosodott, hogy kár volt sorsistennőt játszanom, mert a levél megkapása előtt két nappal szakítottak amúgy is (pasi kiprovokált egy veszekedést, hogy legyen "oka" kidobni az általa megunt nőt.)
2019. ápr. 18. 14:05
Ne mond el!
Lehet a lány megbanja es utana megis boldogan fognak élni.
Vagy az is megoldas,ha a lannyal beszelsz es mondod el neki,hogy tudsz a megcsalàsrol es vagy o mondja el baratodnak vagy te!
Adj neki valasztasi lehetőséget!
Igy korrekt.
2019. ápr. 18. 14:18
10/10 anonim válasza:
Azt, hogy beszélj előbb a lánnyal, jó ötletnek tartom. Mindenki hibázik, nem tudhatod, miért csalja a párját. Így megadnád neki a lehetőséget, hogy jóvá tegye, amit csinált még azelőtt, hogy nagyon elfajulnának a dolgok. Próbálj meg őszintén beszélni vele, és rávenni, hogy ő is legyen veled az. Ha én lennék a helyében, nagyon hálás lennék, amiért fontosnak tartod a barátod kapcsolatát, de nem mártasz be nála anélkül, hogy megpróbáltál volna jobb belátásra bírni. Persze, ha nem működik, a legjobb, amit tehetsz, hogy tapintatosan elmondod a barátodnak. Azért remélem, hogy ha úgy döntesz, beszélsz a lány fejével, jó vége lesz a dolognak...
2019. ápr. 18. 19:28
Kapcsolódó kérdések: