Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha a nőkkel nem lehet barátkoz...

Ha a nőkkel nem lehet barátkozni, akkor kivel barátkozzon egy nem hetero férfi?

Figyelt kérdés

Nőkkel elég rossz a tapasztalom:

-amikor bepasiztak, hanyagolni kezdtek, és a viselkedésük is megváltozott

- lehet, hogy hülyén hangzik, de úgy vettem észre, hogy akkor akartak főleg barátkozni, ha férfiként is bejöttem nekik, ami annak tükrében elég vicces, hogy tudták, nem vonzódom hozzájuk

-elég egyoldalúk voltak az ilyen barátságok és felszínesek: ha problémájuk volt, akkor elvárták, hogy meghallgassam őket, viszont fordítva már nem annyira működött

-abba is belefáradtam, hogy jobbára teljesen önbizalomhiányosak voltak, és folyton azon aggódtak, hogy mások mit gondolnak

a hetero férfiak meg nyilvánvalóan attól félnek, hogy rájuk mászok blabla..

a melegek/bik meg általában többet akarnak

nem tudom, én csak én vagyok-e ennyire szerencsétlen, vagy másnak is ennyire nehéz a barátkozás.

tanácsokat várok.

2019. ápr. 17. 07:13
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nekem mindegy milyen szexuális beállítottsága van egy férfinak. Szóval én fiúként nem ítélem el a melegeket/biszexeket.
2019. ápr. 17. 07:17
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Velem :)

Leszbikus vagyok,szoval a felsoroltak kozul egyik veszely sem fenyeget

2019. ápr. 17. 09:27
 3/5 A kérdező kommentje:

# 2/2

:D

ez speciel eszembe sem jutott, mármint hogy leszbikusokkal ismerkedjek.

2019. ápr. 17. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

A nőkkel való barátkozás azért nehéz, mert a nunik egy férfiben a falloszt látják, még ha nem érdekled őket akkor is. A támaszt, a társat keresik. Sőt kihívásnak is tartanak, hogy hátha mégis. Na az lenne csak nagy szám a csicsergő partyn, hogy ágyba vittem egy meleget, annyira jó nő vagyok. Ezzel aztán lehetne nekik hosszú ideig menőzni.

Olyan férfiakkal barátkozz, akik nem homofóbok. Ha én egy férfivel barátkozom, és nem irritáló a viselkedése, akkor mindegy, hogy hetero, vagy biszex, vagy meleg. Csak ne a nemi irányultsága legyen a személyiségének a meghatározó jegye. Hanem a foglalkozása, vagy a hobbija. Az az ő magánügye, hogy esetleg fiúkkal érzi jól magát. Sosem féltem attól, hogy a meleg haverjaim rám másznak. Mindig tudtam mutatni, hogy az irántuk érzett szeretetnek semmi köze a nemi vágyhoz. Kedvelem őket mint barátot, de soha nem akarok szexelni velük.

2019. ápr. 17. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Hehe, akkor nem csak körülöttem olyanok az emberek, hogy csak addig tart az érdeklődés míg azt hiszik több is lesz belőle. :P

Én hetero fiú vagyok, vagy valami olyasmi, nem tud tetszeni senki, így én is csak barátkozni akarok mindenkivel, de nálam is ugyanaz a helyzet, hogy mást akarnak az emberek, az mindegy, hogy fiúk vagy lányok.

Egyébként a fiúk ugyanolyanok mint azok a lányok, akiket leírtál, sőt, most szinte csak lányokkal vagyok képes kommunikálni, mert az utóbbi időben az össze fiú ismerősöm rám mozdult vagy úgy viselkedett mint amit leírtál, így meg kellett szakítanunk a kapcsolatot, a lányokkal meg úgy néz ki nem áll fenn ennek a veszélye.

Keress olyan embereket, akik nem ugranak rá minden általuk preferált nemhez tartozó egyedre, tudom, hogy ritkaságok, de azért léteznek. :D

2019. ápr. 17. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!