Ha nincs kedvetek mások társaságához megszoktátok indokolni?
Jó kérdés, valószínűleg te is olyan ember vagy aki mindenkit megsajnál , hogy most mit fog gondolni ha megmondod, hogy nincs kedved hozzá, de igazából szerintem az ember kinövi majd ezeket a dolgokat ahogy telik az idő.
Én is ilyen vagyok, és néha örülök neki, hogy jó fej vagyok mindenkivel de néha utálom magam ez miatt, mert saját magammal babrálok ki.
Gondolom majd eljön az az idő amikor az ember megérti, hogy azt a kevés idejét ami marad neki a munka után azt olyan emberek társaságában fogja eltölteni akikhez éppen kedve van..akikkel jól esik találkozni.
Voltam olyan társaságban ahol folyton azt éreztem, hogy színészkednem kell, mert nem érdekeltek igazán, nem voltunk egy hullámhosszon...rettenetesen rossz hatással voltak rám...egyedül éreztem magam a társaságukban és idegennek.
Hála mára már megszüntettem velük a kapcsolatot teljesen és őszintén szólva nem bánom....nem voltak rossz emberek, de nem nekem való társaság volt.
Valószínűleg neked is ez a problémád...meg kell találnod a saját társaságod..olyan embereket akikkel jól érzed magad és akikben megbízol.
Addig maradnak a felszínes barátok és a "magány"..( és nem feltétlen rossz értelemben )
Néha jobb egyedül lenni , mint olyan emberek társaságában akikkel nem érzed jól magad.
Nem vagy se te sem mások rossz emberek ez miatt csak egyszerűen nem vagytok egy hullámhosszon és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!