Miért van az, hogy minél nagyobb darab egy férfi annál több tiszteletet kap?
Nagyon idegesítő, hogy amikor ko voltam gyúrva majd 100 kilóra akkor valahogy meghallgattak, nem piszkálódtak, tiszteltek.
Amint abbahagytam és visszacsökkentem súlyba már egyre kevesebb tiszteletet kapok és egy kevésbé veszik figyelembe azt amit mondok.
Azért, mert az dacára annak, hogy "civilizáltak" vagyunk, még mindig irányítanak az ösztöneink.
A nőknek még mindig vonzó egy domináns, erős férfi, férfiak között pl. munkahelyen meg döntő lehet, hogy mekkora vagy stb.
Sőt, kísérletekkel azt bebizonyították, h minél mélyebb hangon szólsz vkihez, annál vszínűbb, hogy szót fogad.
Egyébként én világéletemben nagyon vékony voltam és viszonylag alacsony, ergo az összes frusztrált kötekedő engem talált meg.
Aztán fősuli alatt az edzés mellé odafigyeltem a kajára, és 1 éven belül 8 kg izom jött fel. Na, onnantól soha senki sem kötekedett, pedig még izmosan se voltam vmi nagydarab.
# 10/11
igen, tényleg kódolt ez- ezt írtam én is- de nyilván nem az életükkel elégedett emberek fognak beléd kötni.
Ha egy gyönyörű nő kér segítséget akárhol, öten ugranak, hogy a kedvében járjanak. Ha ronda, akkor leszarják.
Egy nagydarab, izmos, jó kiállású férfi szava többet ér, mint egy átlagosé.
Azért nem kell feladni a reményt, mindez attól is függ, hogy ki is vagy a csapatban. Pl Bernie Ecclestone (F1 volt üv. igazgatója) egy törékeny kis öregember, mégis úgy járt a csapattulajdonosok, gyárigazgatók, pályaigazgatók és mindenféle menedzserek között, mint egy 2 méteres kolosszus. Mindenki tisztelte és/vagy félt tőle.
Ha tehát ügyesen kevered a kártyákat, akkor a kinézet nem fog számítani.
14
Tehát vagy kigyúrod magad vagy fél év alatt vagy extra tehetségesnek kell lenned valamilyen téren amivel kompenzálod testi hiányosságaid.
Akkor ezek szerint minden a test körül forog.
Tényleg teljesen értelmetlen az élet, értelmetlen megszületni.
Szegényebb környezetben egyértelműen fontos egy férfi kiállása. De még politikában vagy multiknál is jobban évényesülnek a magasabb féfiak, mert őket ösztönösen jobbban elfogadják az emberek vezetőjüknek.
Ime egy statisztika amerikai elnökök, elnökjelöltek magasságától, jól látszik, hogy koruk átlagánál lényegesen magasabb volt többségük:
# 18/18
köszönjük neked, OKJ-s pszichológia képzést végzett nagymesternek, h megtudhattam, azért vagyok izmos, mert gyenge vagyok és palástolok vmit.
„Nézd meg Palvin Barbi barátját, na a legjobb legértelmesebb nöknek olyan férfi az esetük.”
És Palvin Barbara a legértelmesebb nők körébe tartozik? Mert nekem totál átlagos intelligenciájúnak tűnik.
Nem, a nőknek domináns/magabiztos/pénzes/jóképű/nagydarab férfiak az esetei, Palvin barátja jóképű, híres, ezekből fakadóan vszínűleg magabiztos is, annyi előnyös tulajdonsággal bír, h már pont nem érdekli a nőket, h izmos vagy nagydarab, az átlag nő viszont az 2 jóska közül vszínűleg a nagydarab, magabiztosabbat fogja választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!