Nem tudok hova menjek ismerkedni, faluban élek?
Figyelt kérdés
Vidéken élek nincs kivel kimozdulnom meg hogy hova menjek, ahol élek ott nem igazán van semmi, ti mit tennetek/tesztek?2019. márc. 31. 11:04
1/10 anonim válasza:
Semmiz unalom az élet.
Kár volt ideköltözni.
Menj be a következő városba.
2/10 anonim válasza:
Azt ne mond, hogy se közel, se tàvol egy vàros sincs! :)
Mi is vidéken élünk (gyerekem szempontjàból is, de a rengeteg zöld miatt is az udvaron) imàdjuk.
Igaz, mi màr nem ismerkedni akarunk, de azért kikapcsolódni szoktunk.
Pont két vàros között élünk, egyik megyeszékhel, kocsiba be, és voila, eljutunk A-ból B-be, de nyilvàn bevàsàrolni is el kell jàrni.
Azért szerintem vàros mindenhol létezik faluközelben is.
3/10 A kérdező kommentje:
Elmegyek egy nagyvárosba tok egyedül mihez kezdjek magammal ez a baj.. Szórakozóhely meg nem igazán megyek el.
2019. márc. 31. 11:22
4/10 anonim válasza:
En is igy vagyok. Varos az epp van a kozelben csak a gond hogy 2-3 orankent megy csak vonat vagy busz. Nappal. Ejszakara mar nem is erdemes benni mert onnan nem jossz haza max masnap reggel.
5/10 A kérdező kommentje:
Nálam is ez a baj rossz a közlekedés ráadásul..
2019. márc. 31. 11:25
6/10 anonim válasza:
Befele. Visszafele meg rossabb. 25 km re van a varos de van hogy csak busz van mar es 2-3 szor at kell szallni hogy hazajussak. 25-km re a faluba.
7/10 anonim válasza:
Hidd el nekem, hogy a hely a legutolsó, amivel probléma lehet.
8/10 anonim válasza:
Nyugi, én Budapesten szoktam egyedül járkálni, mert nincs kivel. Annál nagyobb helyre nemigen mehetsz.
9/10 A kérdező kommentje:
Egymagad mihez kezdesz a városban?
2019. márc. 31. 13:06
10/10 A kérdező kommentje:
?
2019. márc. 31. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!