Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy évnyi chatelés után...

Egy évnyi chatelés után eltűnt. Van rá esély, hogy újra írni fog?

Figyelt kérdés

Én meleg 26, ő bi 17 éves szlovák fiú. Pont ma egy éve ismertük meg egymást neten és azóta szinte minden nap beszéltünk, viszont mivel félős, még nem találkoztunk, annak ellenére, hogy többször beszéltük, milyen jó lenne.

Soha nem veszekedtünk, mindig tele volt a beszélgetésünk vicces emojikkal, bókokkal, a hónap elején pedig azt írta szeret, aztán utána már csak egy héttel később írt, most pedig a Hangouts szerint letiltott, így nem is tudok neki írni.

Szerintetek mi történt? Lehetséges volna hogy véletlen törölt és meg fog találni? (akár itt privát üzenetben).

A nevét tudom, de mivel ellenzi a Facebookot, így ott hiába keresném.

2019. márc. 28. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy véletlen lenne. Sajnálom
2019. márc. 28. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fiatal még, ráadásul nem heteroszexuális... Tele van kétségekkel. Korából adódóan keresi még önmagát. Kiszámíthatatlan és határozatlan korszakát éli. Még ő sem tudja igazán, mit is szeretne az életben. Keresi a helyét. Az meg még egy lapáttal rátesz erre, hogy szexuális téren is jóval nagyobb nehézségei lehetnek, mint "egy heteronak".

Ám ez a határozatlanság "pozitív irányban" is megvan. Várj még rá egy ideig, ne add még fel. Simán meggondolhatja magát, és rájöhet arra, hogy mégis fontos vagy neki.

2019. márc. 28. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem rá ébredt dolgokra, megtalálta a szerelmet, nem hiszem hogy véletlenül tiltott le.
2019. márc. 28. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem időre van szüksége. Lehet, hogy amiatt is aggódik, hogy túl fiatal hozzád (de csak magamból indulok ki).
2019. márc. 28. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De még akármi történtet, várj, kitartást.
2019. márc. 28. 22:13
 6/6 nightlover ***** válasza:
100%
azt is figyelembe veheted, hogy lehet, hogy valami külső tényező miatt alakult így, amiről nem tudsz. lehet, hogy a szülei rájöttek (nem tudom milyen neki otthon vagy a környezetében adódhat e ebből baj). lehet hogy nem akart így eltűnni.
2019. márc. 29. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!