Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit szólnátok, ha megtudnátok,...

Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a haverotokat 'vonzza' a gipsz, begipszelt láb pl?

Figyelt kérdés

Valamiért mindig vonzott, érdekelt az, ha valaki gipszet visel, be van gipszelve a lába, és az is, ha mankóval jár vagy be van fáslizva valakinek a lába/keze. Kiskorom óta mindig felfigyelek az ilyenekre (most középiskolás fiú vagyok), nézem az illetőt, és kíváncsi vagyok rá, hogy milyen gipszben lenni, és szeretném ezt vagy az előbb felsoroltakat átélni. Még nem volt egyikben sem részem, ezért vagyok kíváncsi rá, hogy milyen.

Megsérülni természetesen nem szeretnék, vagyis nem ez vonz, hanem a "következménye".

Viszont felmerült bennem az a kérdés, hogy vajon mások mit reagálnának, mit gondolnának, ha ezzel előállna a haverjuk. Gondolkozom azon is, hogy esetleg elmondjam egy barátomnak, mert eddig teljesen magamban tartottam. Ti mit szólnátok? Mit mondanátok?

2019. márc. 23. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az okokat felkutatni magadban, hogy miért vonz ez a dolog.
2019. márc. 23. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt rajtam gipsz.

Azon a területen nem szokott viszketni a bőröm, de akkor néha olyan érzés volt, mintha egy egész hangyakolónia szorult volna be alá :)

3. osztályotályos voltam, vártam hogy mikor szabadulok meg tőle. Nem tudtam késsel-villával enni, valakinek fel kellett vágnia helyettem falatokra az ebédemet.

Az alvással kapcsolatban is aggódtam egy kicsit, de azzal abszolút nem volt semmi baj.

Ezeken kívül más bajom nem volt vele, de nem kívánom vissza :)

Kérdésedre válaszolva, meg se lepődnék. Lerendezném egy "jól van, te ilyen vagy" legyintéssel

2019. márc. 23. 21:49
 3/3 anonim válasza:
100%
Szerezz gyorsan egy ápoló/ápolónak tanuló ismerőst az majd rak fel neked gipszet ha nagyon szépen megkéred.
2019. márc. 24. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!