Félreértésből cserbenhagytam a barátomat. Hogy kérjek tőle úgy bocsánatot, hogy az valójában nem az?
Hasznos tanács nincs?
Nem akarok magamra válalni valami olyat amit nem csak én basztamel.
Ne vállald azt a részét, amit nem te rontottál el, viszont kérj bocsánatot azért, amit elkövettél.
Pl. Tom, szeretnék bocsánatot kérni, amiért nem mondtam többet abban a helyzetben. Nagyon megijedtem és leblokkoltam, azóta is rosszul érzem magam, mert úgy gondolom, hogy kezelhettem volna jobban a helyzetet. Szerettem volna elmondani, hogy szerintem baromi jól csináltad és legközelebb igyekezni fogok, hogy nem forduljon elő ilyen félreértés.
Ha írsz részleteket, akkor lehet, hogy egyszerűbb segíteni és hasznosabb.
Ha Te a tanácsomat nem veszed hasznosnak, miszerint azt javasoltam, hogy mondd el a tiszta igazat, akkor mit vársz?
Ha más is benne volt, akkor az is az igazsághoz tartozik, hogy róla is beszélsz a megbántottnak!!!
Életem során sok bírósági tárgyaláson vettem részt. A tárgyalóteremben szokta a bíró tanút felkérni, hogy mondja el az igazat, de csakis a tiszta igazat. Ha Te a másikat, aki szintén ludas a dologban nem említed meg, akkor NEM MONDASZ IGAZAT! Világos?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!