Van párotok és ellenkező nemű barátotok?
Ha van, akkor a párotok hogy viseli a barátságotokat?
Vagy ti hogy viselitek, ha a párotoknak van ellenkező nemű barátja?
Szerintem mindketten jól viseljük egymás barátait. Viszont nem is az a típusú barátság egyikünknek sem, hogy éjjel egykor felhív, hogy szakított a párjával, hanem az, akivel havi egyszer elmegyünk meginni egy kávét és beszélgetni.
Általában az a szabály, hogyha jönni akar a párom vagy én akarok menni a találkozóra, akkor mehetünk (ritkán szoktunk, de ha felmerülne benne, hogy megcsalom, akkor tudja hol találkozunk, bármikor betoppanhat, szívesen látjuk).
Párom nincs, ellenkező nemű barátaim viszont vannak.
25/F
Nincs és nem is volt soha féltékenység ha erre gondolsz, a férjem biztos magában és a kapcsolatunkban és ez fordítva is így van velem és az ő női barátaival.
Volt anno egy nagyon szar kapcsolatom ahol a bunkó folyton megcsalt, na ő betegesen féltékeny volt minden fiú barátomra, magából indult ki.
Van fiúm és van lány barátom :D
Jól viseli
7-es, bocs ha nem voltam elég körültekintő a hülye kérdésem felvetésénél. Bár feltételezem, hogy érted a lényeget.
Hogy érthetőbb legyen a dolog, körbeírom, hogy miért érdekel.
Szóval a feleségemnek van egy barátja, akivel olyanok, mint a borsó, meg a héja. Imádják egymást, befejezik egymás mondatait. Olyanok, mint a testvérek. Nekem ezzel nincs bajom. Viszont a barát felesége beintett és cirkuszol a kapcsolat miatt. Csak mostanában, mert évekig nem zavarta, hogy találkoznak. Mind a feleségem, mind a barátja ki vannak akadva, mert most a békesség kedvéért nem találkoznak, de ez így elég erőltetett helyzet a "családi béke" kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!