Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egyesek miért szeretnek...

Csakegysajt95 kérdése:

Egyesek miért szeretnek munkanélküliek lenni?

Figyelt kérdés
Mármint tényleg úgy látom, hogy szeret. Van 3 munkanélküli ismerősöm, és nem is keresnek munkát, egész nap csak játszanak a gépen, délig alszanak, hajnalig fentvannak, szülőkkel élnek stb. 30 körüliek. Miért van ez így? Én sem szeretek hajnalban kelni, de egyelőre ez van. Ja és állandóan megy a siránkozás, hogy nincs elég pénzük. MIből lenne szerinte ha nem dolgozik semmit? Van akinek még a 8 osztálya sincs meg ( a mai világban szerintem ez érdekes) de nem is akarja letenni, mert fél hogy nem menne, meg kicikiznék! Pedig mondtam neki hogy a felnőtt felzárkóztató sulikban nagyon nem fogják emiatt lenézni, de inkább elvan ő is így ezzel az élettel 27 évesen lassan. Miért? Nem egyszerűbb lenne elkezdeni élni az életét, mint állandóan msától irigyelni a tárgyait, pénzét, házát stb. Nagyon elgondolkodtató számomra. Jöhet bármilyen magyarázat, érdekelne, hogy miért jut idáig valaki,hogy elvan a langyos f*sban évekig (igen, évekig)

2019. márc. 12. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, így van erőfeszítéseket is teszek,de sajnos a környeztemben bizonyos emberek leminősítenek,és bár nem tudnak teljesen letörni,de tudnak rossz pillanatokat okozni és nekem se jó ez a helyzet,azuért is érint érzékenyen
2019. márc. 14. 11:35
 12/12 anonim ***** válasza:
16%
Talán mert utálok dolgozni, legalábbis azokat a munkákat amik nekem jutnának. Érettségim van, de ezzel se vesznek fel értelmes melóra.. Mégis ki a franc szeretne napi 8 órát el**ni egy raktárban vagy gyárban robotolva, rabszolga csicskaként? Úgy vagyok vele, hogy kösz ebből nem kérek, vállalom a következményeket. De egyszer élünk. Fene akarja végigszenvedni. A pénz gondokat meg úgy oldom meg, hogy pár hónapot elmegyek biztonsági őrködni olyan helyekre, ahol nem sok feladat van, 2-300 ezer Ft meg sokáig elég ha itthon laksz.. Tudom, lúzerség, stb.. de én megpróbálom addig húzni meló nélkül, amíg lehet.
2019. márc. 20. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!