Az normális, ha zavarban vagyok a netes barátom előtt?
Eddig kétszer találkoztunk, és mindkétszer, mikor megálltunk szemtől szembe eléggé zavarba jöttem.
Nyár eleje óta beszélgetünk, mindent megosztunk egymással.
Sokat írogattuk egymásnak, hogy szeretlek, meg ilyesmik, de mikor először találkoztunk nem mertem neki mondani.
Ezen én felhúztam magam utólag, és eldöntöttem, hogy mondani fogom.
A következő találkánkon az első ölelés után is nyugtalan voltam, de amint elmentünk a buszmegállótól messzebbre, rendben lett minden. Egészen addig, míg el nem kezdett szakadni az eső. Bementünk egy fedett buszváró alá, és alig bírtam a szemébe, meg egyáltalán rá nézni, mert zavarban voltam, mint a fene😅 A talink végén, mikor vártuk a buszomat, megöleltem, kimondtam az Az Sz betűs szót, és annyira magamhoz húztam, hogy szegény majdnem elesett, mikor elengedtem 😅 Mindketten nevettünk egy kicsit, aztán elköszöntünk.
A buszon állt, de még nem lehetett rá felszállni, aztán néztem, ahogy egyedül áll, egy megállóval arrébb, és nevetséges módon máris el kezdett hiányozni nekem, és legszívesebben odarohantam volna, hogy megint megöleljem. De nem tettem meg, mert féltem, hogy lekésem a buszt/akadályozni fogok vele másokat.
Szerintetek ez miért lehet? Többet érzek iránta, mint barátság, vagy csak azért van, mert ritkán látom?
Igen, ezt megmondtam neki is.
Azt mondta neki nem baj, de én aggódom mj van
Nem tudtok gyakrabban találkozni? Minél többet beszélgetnétek élő szóban, annál hamarabb megszoknád.
Hány évesek vagytok egyébként? 13-14?
100 km-re lakunk egymástól.
Ősszel találkoztunk úgy, hogy az ő városában, a szüleink tudta nélkül.
Aztán nemrég találkoztunk mégegyszer.
Tavasszal tervezünk még egy-kétszer összefutni, és nyárra is vannak terveink együtt. Olyan is, hogy egy ideig együtt fogunk lakni(ez nem biztos, hogy sikerül), meg mászkálni erre-arra.
Egyébként én 17/l vagyok, ő meg 16/f
Teljesen normális zavarban lenni ha randizol :D
Szerintem neked tetszik És hogy te neki az 100. Ő tippre amúgy valami hasonlót élhet meg mint te, csak neki nem az a dillemája hogy Szeretleket mondjon hanem hogy megcsókoljon
Mit gondolsz?
Úristen 😶
Nem, dehogy is.
Nem randizunk, nem járunk, ez egy baráti kapcsolat.
Nem tetszem neki semennyire se, megcsókolni sem akar ebből kifolyólag.😅
Szeret engem, de csak barátilag.
Én sem szeretnék vele összejönni.
Szerintem többet érzel iránta, csak magadnak sem vallod be mert tudod/azt gondolod, hogy nem viszonozná az érzéseid. A szeretlek szón lovagolsz, leírni sem akarod.
Az itteni reakciód is védekezés, nem tetszem neki, nem akarna megcsókolni. Nem te nem akarod, hanem ő nem akar téged...
A kérdést is feltetted valamiért, ha biztos lennél az érzéseidben nem kérnél külsős véleményt.
Nekem egyik férfi barátommal kapcsolatban sincsenek kételyeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!