Szerintetek is egy igaz barát kisegít anyagliag is ha szükség van rá?
Én úgy állok az ilyen dolgokhoz, hogy minden barátomnak adnék, ha olyan helyzetben van.
És engem egyáltalán nem érdekelne, hogy mikor adja vissza a teljes összeget akármennyiről is legyen szó.
Nállam a barátok mindennél többet érnek és bármit megteszek értük, ha kell adok nekik.
Nem tudom ki, hogy gondolja, de a legjobb barátnak, még ha én éhezni is fogok miatta, bármiben segíteni fogok!
Én most kezdtem el dolgozni és ténylwgesen pénzt keresni. Haza a szüleimnek 40.000Ft-ot adok.
De a barátaimnak, legalábbis a legjobbaknak, képes lwnnék ennél jóval többet is adni.
És engem egyáltalán nem érdekel mennyi idő lesz mire vissza adják! Az a lényeg, hogy jerüljön vissza hozzám az összeg.
#22. Vagyok.
Aha, aha, huszonevesen, szuloi hazban, felelossegek nelkul konnyu dobalozni a bator szavakkal...
Ahogy Karak mondana: Nem vagy te buta, csak keveset tudsz.
Ne aggodj, az eletnel jobb tanar nincs.
Szoval te hajlando vagy ehezni is, csak hogy kolcsonadhass, es meg nem is haragszol meg ha nem kapod vissza.
Orvos latott mar?
Igen! És teljésen fölösleges az orvos!
Számomra a pénz csak egy olyan eszköz ami azt szimbolizálja, hogy megélhetést tudsz teremteni. De annál, hogy pénzed legyen sokkal fontosabb a baráti köték! És ha egy ember nem bír a barátaira áldozni akkor ott már nagy baj van!
Egyik ismerősünk háromszor annyit keres mint Anyukám egy hónapban, mégis tőlünk. Kért kölcsön, és tudtunk neki adni.
Azért, mert nekünk ez csak egy eszköz és nem a boldogság.
Ha egy ember akkor lesz boldog, hogy sok pénz van nála akkor azt kéne orvoshoz küldeni, mert amid van abból mindíg meg kell próbálni, ha kell segíteni.
Az szep es jo ha segitesz, csak a lenyeget nem ertetted meg.
A barat vissza is adja amit ker.
Csak ha te ugy adsz kolcson/segitesz valakin hogy tudod hogy nem kapod vissza, es ezt a masik szemely ki is hasznalja, onnantol mar nem barat vagy hanem balek!
Es a hozzad hasonlokat ki is hasznaljak rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!