Meg szeretném szivatni pár haverom. Valami jó ötlet?
Egyszer egy haverom elaludt, aztán teleraktuk fogpiszkálóval a haját. (Én se tudom miért, de vicces volt)
Kend be a telefonjuk tokját barna festékkel. Magáért beszél a dolog.
Nincs jobb, mint egy cukrozott szájú üvegből/pohárból inni a sört vagy hasonlót. Ha üdítő/víz, akkor inkább sót használj.
Ha van köztük cigis, kend be a cigi végét szappannal. Ne spórolj, másképp nem hatásos.
A legjobb, amit valaha csináltam: csinálj valami könnyen észrevehető hülyeséget, majd vigyorogva állj a helyszínen és ne mondj kb semmit. Mikor észrevette, röhögve fuss el. Nemsokára menj vissza, és ha egy kis ideig nem figyel, ne csinálj semmit, csak fogj neki megint vigyorogni. Ha minden a terv szerint halad, keresni fogja mit csináltál már megint. Mondd röhögve, hogy nem csináltál semmit. A reakciók aranyat érnek, főleg ha ketten csináljátok egy harmadik ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!