Működhet ez a pszihológiai teszt?
Valami kicsi alapja van, de ennyire nem egyszerü.
Elöször is csak olyan szót érdemes választani, amit lehet sokszor használni (pl. a persze, természetesen, úgy gondolom, szóval, stb), mert ha az "atomerömü" szót választod, azt nehéz egy beszélgetésbe többször beilleszteni.
Másodszor ehhez az is kell, hogy az illetö vegye a jelzésedet, mert a legtöbben nem is vennék észre.
Harmadszor, ha neki valamiért az aodtt szó nem passzol, akkor azt továbbra sem fogja gyakrabban használni.
szerintem biztosan, egyetemi jó barátnőmmel az ilyen szavunk a nyilván volt XD sokat mondta aztán tudatosan kezdtem el használni én is ezt a szót :D
van pár olyan, ami az embernek a szavajárása és azt megfigyeltem, hogy akikkel sokat lógok pl. felveszik a hülye kifejezéseim, szóval ez alapján ez simán menne, amit ki akarsz próbálni
a 3. és 6. meg nagy igazságot mondott szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!