Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmondtam egy furcsa titkot a...

Elmondtam egy furcsa titkot a barátomnak. Félek hogy elmondja! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdjük is ott hogy milyen a barátom:szeret maszturbálni önkielégítés és szexuális életet élni. Általában mindig benn van az ilyen maszturbálás "kalandokba".

Nos hogy tudjátok, hogy kb.milyen a barátom, térjünk a lényegre.

Van egy nem mindennapi és a társadalom számára elutasító fétisem. Mind eddig titkoltan, de végül elmondtam a barátomnak. Úgy szeptember-október lehetett amikor is egy suliszünetbe ez elmondtam. Az elején még furcsán nézett rám, hisz nem is tudta hogy van ilyen, de elmagyaráztam.Végül megérett, és azt mondta hogy holnapra el is felejti. Utána még chateltünk is hogy menjek le alfába, nyugodjék meg stb.

De elkezdtem félni hogy elmondja és a társaságokat is elfelejthetem 3 évig(3 év múlva járom ki a sulit) és ennek hatására egy genetikai hulladéknak érzem magam és undorodom saját magamtól. Tényleg az vagyok?

Ti szerintetek elmondja? Kell félnem?

2019. jan. 8. 14:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jó, csak ha elmondja valakinek, akkor tuti hogy az egész osztály ezzel fog csesztetni, meg ciki is ez a fétisa, szóval.Meg ezzel általában nem elfogadóak. Meg úgy érzem magam mint egy genetikai hulladéknak.
2019. jan. 8. 15:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most már biztosra vesszük, hogy kopro-necrofílíás-Ödipusz-szindrómás vagy.

Valaki tud rosszabbat?

2019. jan. 8. 15:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Pukifétis esetleg?:D

[link]

2019. jan. 8. 16:22
 14/20 A kérdező kommentje:

"kopro-necrofílíás-Ödipusz-szindrómás vagy."

Az meg mi?

2019. jan. 8. 16:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Most már én is kíváncsi vagyok mi a fétised. Nyugodtan leírhatod anonym oldal.
2019. jan. 8. 16:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod hogy simán tagadhatod bámit is állít rólad?
2019. jan. 8. 18:19
 17/20 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Igazad van,csak attól félek hogy a cáfolásom nem lenne hihető.

2019. jan. 8. 18:41
 18/20 Lorba válasza:
100%

Hali!

Írd le mi ez a fétis! Itt senki sem tudja ki vagy. Nekem is van egy fétisem. Vannak női nacik amik totál beindítanak. Nem csak akkor, ha egy csajon látom, hanem önmagukban is. Ezért felveszem őket és bennük élvezkedek, bennük megyek el és nagyon élvezem. Meg hát nagyon szeretem ilyenekben kényeztetni a csajokat. Ciki, nem ciki ez izgat fel. Aztán én is elmondtam sok lány barátnak, akik aztán elmondták más közös barátoknak, és végül egy fiú barátomtól jutott vissza hozzám, hogy ezt és ezt hallotta rólam. Mondtam neki, hogy így van és hogy mindenki gerjed valamire, aztán lezártam a témát. Nem is cinkeltek vele azóta sem.

Ne mások véleményével törődj, ha ez a fétis neked tényleg fontos, akkor vállald fel, ettől leszel az, aki vagy. Fogsz hozzá partnert is találni.

2019. jan. 9. 11:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ja! Én tizenévesen (mások is voltak így) azt hittem én találtam fel a maszturbálást és meséltem róla két iskolatársamnak, akik közben szét röhögték az agyukat és nem értettem miért, gondolom mert nagyon próbáltam körülírni az eseményt és ettől még hülyébbnek hangzott mint a tény, hogy azt sem tudom mit csinálok. Biztos hogy elmondták másoknak, de valószínűleg senkit nem érdekelt. Semmi volt ez ahhoz képest mint mikor feljöttek az osztálytársaim, megtalálták a hupikék törpikés gyűjteményemet és azzal indították a játékot, hogy minden törp végigment Törpillán. Azelőtt szegény törpjeim csak áfonyás pitét ettek Haminál, ezek a perverz állatok meg egytől-egyig megrontották őket.
2019. jan. 9. 11:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ha félsz hogy elmondja vagy is nem bízol meg benne. Amit tehetsz elmondod neki hogy ezt ha lehet ne mondja senkinek. Ha barátod akkor még sem fordul a fejében hogy elmondja bárkinek is.
2019. jan. 17. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!