Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennél a helyemben,...

Mit tennél a helyemben, barátság vs. Szerelem?

Figyelt kérdés

Az egyik havercsajról van szó, akit évek óta ismerek, és elég jó barátok vagyunk, de mint tudjuk férfi és nő között nincs barátság. Pár éve van egy barátnőm, akivel együtt is lakom. Ők ismerik is egymást, többször találkoztak már. A 'havercsajt' már a barátnőm előtt "kedveltem", és sokszor csináltunk és csinálunk most is közös programot. Többször voltunk már moziban, vagy kirándulni, bulizni ketten. Volt olyan, hogy a barátnőm távol volt, olyankor megesett, hogy a 'havercsaj' hívott el moziba. Egyik ilyen alkalommal a mozi után beültünk iszogatni, és bár csók nem volt (soha), max. a meghitt ölelkezésig mentünk el.

Nem értem magam hogy miért vonzódom hozzá, próbálom eltávolítani magamtól a gondolatot is, hogy ne érezzek semmit iránta. Már inkább nem is veszek róla tudomást, nem keresem hogy ne legyen belőle baj bennem, de ha valami buli alkalmával újra találkozunk, akkor újra megindul bennem "valami". Máskor meg magányos óráimban szoktam róla ábrándozni, mintha vele lennék egy ágyban, vagy elképzelem, hogy milyen lenne az élet vele.

Te mit tennél a helyemben?

2018. dec. 31. 04:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem. Mi jól vagyunk. Szerencse, hogy a többi férfi nem fantáziálgat más nőkről.
2019. jan. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!