Jogosan haragudott meg?
Máshogy nevelték, el kell fogadni.
Én is voltam úgy, hogy közösen vásároltunk egy társasággal egy hétvégére, és volt 2 ember, aki elkezdte úgy szétosztani az összeget, hogy "a vajat 4-en esszük, de a sajtot csak ketten" stb., no akkor mondtam, hogy akkor én járok egyet, a végén majd közöljék, mennyivel tartozom:D
Elvileg ha köszösen vettétek, akkor felezni szokás az árát.
Ha te azt mondod, hogy ne centizzétek, ez csak akkor jogos, ha te fizettél többet, más kárára ne legyél nagyvonalú!
Szerintem nem akart mas kárára nagyvonalúskodni a kérdező, odadta az árát, sőt, valamivel többet is.
De tényleg van, akit ilyennek neveltek, neki ez a centizgetés, csúnyább szóval fillérb***ás egyszerűen természetes. Lehet nem egyetérteni vele, de ahogy kiosztottad, az szerintem kicsit sok volt.
Nekem is van ilyen barátnőm, abszolút távol áll tőlem a hozzáállása, de elfogadtam, hogy ilyen, hiszen neki így jó, nem fogom megítélni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!