Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit kezdenék vele?

Ti mit kezdenék vele?

Figyelt kérdés

Van egy barátom ( vagyis inkább volt barátom) csúnyán összevesztünk és valószìnűleg soha többet nem beszélünk. Viszont korábban vettem neki egy ajándékot. Eredetileg a születésnapjára szántam de még előtte összevesztünk ìgy nem kapta meg. Azóta is nálam van viszont nem tudom mit kezdjek vele. Oda adni nem lehet mert olyan lenne mintha vissza akarnám nyalni magam (miatta vesztünk össze, és rámkente az egészet + korábban is mindig én akartam békülni amiből nagyon elegem van) Másnak odaadni nem lehet mert személyes jellegű ajándék. Tudom hogy ki kellene dobnom de nincs szívem hozzá. Ìgy viszont csak "gúnyolódik" rajtam akárhányszor meglátom. És mindig eszembe jut róla.

L

2018. dec. 18. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Kidobnám, egyértelműen
2018. dec. 18. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy dobd ki vagy tedd el emlékbe.
2018. dec. 18. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy miatta vesztetek össze és rád kente. Ezek után nincs szíved hozzá? Kukába vele, de azonnal :)
2018. dec. 18. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Add oda egy segélyszervezetnek vagy a helyi családsegítőnek azok meg fogják találni a gazdáját akkor is ha amúgy személyes ajándék.

Akkor neked sem lesz ott, hogy zavarjon, de tudni fogod azt is, hogy valaki hasznát fogja venni.

Vagy a közeledben add be az egyik iskolába ahol szoktak esetleg bált szervezni, ahol amúgy is adományként gyűjtenek tombola tárgyakat.

2018. dec. 18. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Padlás. 40 év múlva jót fogsz vigyorogni.
2018. dec. 18. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért nem akarsz velem többet beszélni? :(
2018. dec. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!