Veletek megtörtént már ez?
Igen, kétszer is.
Az első: fb-n rámírt, és mindjárt azzal kezdte, hogy szerelmes belém. Friendzone-ban maradt.
A második: már régebb óta jó haverok voltunk, de az elején már jobban kedveltük egymást mint barátok (nem tudtuk ezt egyikünk se, hogy a másik is így gondolja 100%-ra, csak sejtettük + abban az időben még nagynak számított a korkülönbség), aztán kimaradt majdnem 1 év találkozásilag. Amolyan baráti házibuli volt, ott találkoztunk újra (mindkettőnk sokat változott külsőleg) és nem tudtok egymást nem bámulni, ketten elvállaltuk, hogy elmegyünk a kocsmába borért, visszafelé meg bevedeltük szinte az egészet + elmentünk sétálgatni. Aztán a buliban mikor elérkezett a pihi idő, minekünk külön szoba jutott (+ még egy fő a földön), és tulajdonképpen annyi volt: együtt vagyunk? -igen. Szeretlek. - én is. Aztán kb végig smároltuk a hajnalt.
Na a gáz az volt, hogy ez a két srác, a legjobb haverok voltak szinte egymásnak, közös volt a baráti körünk. Amiután összejöttem a másodikkal, sokat beszéltem az elsővel, hogy ugye nem zavarj-e, legyen őszinte, meg ilyenek. De nem volt semmi zűr, tök jóban maradtunk ez után is, meg Ők is. De ennek már jó pár éve, azóta mindkettővel megszakadt a kapcsolatom, sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!