Nagyon tetszik egy lány. /a többi lent/ Mit tegyek?
Én 8.-os vagyok, a lány egy évvel fiatalabb. Nincs bátorságom odamenni hozzá és mindig, ha látom egy furcsa érzés fog el. Hirtelen elkezdek izgulni, elpirulok :-S. Csak a nevét tudom és hogy elég félénk, visszahúzódó lány.
Kérlek segítsetek!
Lányok, nektek hogy tetszene?
Ha visszahúzódó, félénk típus, akkor te se ronts neki úgy egyből, inkább szép lassan közelíts felé. Ha beszélgetni akarsz vele, akkor egy téma indítása képpen kérdezz tőle valamit; pl: mennyi az idő?
Vagy esetleg mosolyogj rá! :) Ha visszamosolyog, az mindenképpen pozitív. Ha meglátod köszönj neki, stb. Én is ilyen lány vagyok (viszonylag csendes, félénk, 13 éves), úgyhogy kb. értem, hogy mi van. Én a lány helyében mindenképpen rádmosolyognék.
No mindegy, szerintem a lényeg, hogy apránként köszönj, mosolyogj, beszélgess vele, majd lesz belőle valmi... (beszélgetős témát nem nagyon tudok ajánlani, mert nem tudom, hogy edzésről ismered, vagy suliból, vagy buszról, vagy csak úgy. Ó! Majd ha összehaverkodtatok, akkor kérdezd meg, hogy szeret-e Fortniteozni!! XD)
Sok sikert!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
És utolsó, azt nem írtam, hogy tavaly áprilisban jöttem a suliba, a lány nem az osztálytársam és az iskola nyári táborában láttam meg először...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!