Ti elmennétek a barátaitokkal bulizni ezek után?
Barátaim kitalálták, hogy a tegnapi buli után ma is menjünk be megint Budapestre bulizni. Ez nem is lenne baj, ha nem hagytak volna cserben tegnap...
Tegnap amikor vége lett a bulinak olyan éfjél fele, már a megbeszéltek alapján készültünk kocsival jönni haza. De egy kis bibi volt, hogy helyettem beszerveztek inkább egy lányt 5. Utasnak. És így én már nem fértem be. Ami azt jelentette, hogy 5-ig egyedül kellett maradnom Budapesten, mert nem volt semmi haza, se vonat se busz. És a szórakozóhely is bezárt 1-kor, szóval 4 órát fagyoskodtam az utcákon, néha néha betérve egy abc-be, ami nyitva volt, hogy melegedjek. És semmi lelkiismeret furdalásuk nincs mert tudták hogy túlélem. Reggel 6-ra hazaértem szétfagyva és hulla fáradtan.
Aztán most is hívnak bulizni, most mondják hogy nem késő estig leszünk, csak valami gamer bárba megyünk délután, mert zh-k lesznek jövőhéten (számszerint 8) és nem készültünk egyre sem eddig, szóval olyan 8-9 fele hazajönnének velem kocsival. Nem tudom mi legyen, van 1 órám eldönteni....
Ti mit tennétek?
Hát elég sokat tettek értem de néha úgy érzem tényleg magasról letojnak amúgy...
Megszakítani nem fogom velük a kapcsolatot, de ezek után 3-szor meggondolom, hogy hova megyek velük és mikor.
Végül eljöttem velük de nem maradok velük sokáig, max 2-3 órát, csak benézek meg elfogadom a piákat, játszok pár játékot velük, és jövök haza.
Addig nyúztak míg ennyit megtettem értük.
Teljesen felesleges volt kiírni a kérdést hiszen nagyon jól tudtad hogy menni fogsz velük. :D Ennyit megtettél értük? Mit? :D
Elfogadod a piákat.. Szép! Mikor elolvastam a kérdést, megsajnáltalak, de úgy làtom te vagy a csicskájuk aki ugrik ha füttyentenek neki. Nyaljál nekik tovább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!