Mit csinaljak, hogy baratnomnek megjojjon az esze?
Figyelt kérdés
25 evesek vagyunk, 9. ota baratnok, de azt hiszem, sose volt meg ilyen hulye, mint most. 1,5 evvel ezelott felment a fovarosba a frissen osszejott parjaval egy alberletbe. Talalt is munkat, ugy tunt, az o elete is jol alakul. Meg a lanyom keresztelojere is lejott pedig ritkan talalkozunk. Aztan szakitottak a parjaval, a parja riasztofegyverrel lovoldozott a lepcsohazban, megkeselte a szomszedjukat, aki nem halt meg, de a parjat kikoltoztettek Pestrol. Baratnom pedig ott maradt az albiban. Ok amugy mar csak kenyszerbol laktak egyutt, mert baratnom a nyuves macskaja miatt csak ezt az egy albit talalta maganak ezt sem birta fizetni. A fiu elment, o maradt hat valahogy csak boldogult bar en akkor is mondtam neki, hogy az az 50-60 ezer semmi ami marad koltopenznek, ennyit nem er. Aztan kirugtak es most elvallalt egy olyat, aminel 40ezer ft koltopenze marad. Okj, diploma nelkul ment Pestre, nem erdeklik a gyari melok a takaritas, a raktaros, kasszazos, arupakolos, pultos munkak ezekkel mind tobbet lehetne keresni. Megneztem a brutto fizeteseket ugyhogy nagyjabol kepben vagyok. Multkor is mondtam neki, hogyha mar masodallast akar, elmehetne takaritani csaladokhoz, mert jol fizet. "Jajj hagyjal mar a takaritassal.." Inkabb nyomorog, minthogy jol keressen, mert neki a puccos taskas, ekszeres boltok kellenek, ahol lo-szart sem fizetnek. Haza nem jon, azt mondta meg meg is haragszik, ha meg egyszer felhozom a temat, mert nem akar gyarban meg pultoskent dolgozni. Annyira utalja ezt a megyet, hogy inkabb nyomorog. Lehet ra valahogy hatni vagy felejtos?2018. nov. 30. 19:19
11/11 anonim válasza:
Valoban hagyni kell,ott,ahol boldognak erzi magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!