Szerintetek hogy csináljam ezt?
Bocs, de nekem nem esik le :D (Én vagyok a hülye valószínűleg :D )
Mit szeretnél vele egyeztetni? Az írásod szerint már csak holnap fogtok együtt dolgozni, akkor mit egyeztetnél, ha utánna már más műszakba dolgoztok?
Hát ha meg se próbálod esélyed sem lesz, de megmented magad egy olyan helyzettől aminek valószínűleg (75-80% az esélye kb) kellemetlen kimenetele lesz.
Miért nem olyannal próbálkozol ismerkedni aki szintén vágyik a társaságra?
Őszintén, szerintem jobb ha tisztázod magadban hogy mit szeretnél tőle, elsősorban.
Miért hívnád fel magadhoz rögtön?!
Nem tudom, hogy én vagyok-e szorongós, de ha valaki így random felhívna magához, eléggé megijesztene. Ez a lehető legijesztőbb ajánlat.
És nem is reális...miért pont magadhoz hívnád meg ahol tök egyedül lenne rajtad kívül? Ismer? Beszéltetek már?
Oké hogy nem szeret társaságban lenni deee ha engem kérdezel, ezzel kiűznél a világból...
Ha már valami, akkor olyan helyet választanék, ahol azért mások is vannak. Pl cuki vagy kávézó stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!