Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg meg lehet halni a...

Tényleg meg lehet halni a csikizéstől?

Figyelt kérdés
Egy lány barátom ki akar kötözni, és másfél órán keresztül csikzni. Azt mondta, így akar megölni (persze csak poénból). Ebbe tényleg bele lehet halni? (Nem vagyok nagyon csikis)

2018. nov. 18. 21:46
1 2
 11/13 gd628 válasza:
91%

Én jártam már így hasonlóképp, szerintem ott sem volt tiszta a lány.

Igaz ő nem kötözött ki, de egy játékos nevetgélős birkózás átment egy folyamatos csikizésbe, mikor ő került fölülre. Mivel nem volt csontgyenge a csaj, eleve azzal hogy rajtam ült és az egyik karjával csikizett, a másikkal meg folyamatosan próbált visszalökni ahogy én emelkedtem hogy elforduljak vagy valami, teljesen lebénított. Na akkor ott, kb, 2-3 perc után volt egy pár másodperc halálfélelmem, mikor az “elég”, “hagyd abba, ez már nem játék” kiáltásaimra sem hagyta abba csak röhögött közben.

Na akkor ott minden erőmet össze kellett szednem hogy le tudjam lökni magamról. Ilyen határokat feszegető erőfölénnyel és ilyen szerencsétlen, hülye helyzettel azóta sem találkoztam. Itt döntöttem el, hogy akkor nem lesz köztünk semmi komolyabb az tuti. 27/F

2018. dec. 2. 02:27
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg meg lehet halni tőle? - Itt olvashatsz részletesen arról, hogy belehalhat e az ember a nevetésbe, így a kérdésre is választ kapsz, mert csikizésmél nevetsz [link]
2018. dec. 2. 11:22
 13/13 anonim válasza:
61%

A csikizes alapbol jo buli lehet, de figyelni kell tobb dologra is.

- ne legyen az "aldozat" tulsagosan szorosra kikotozve, mert ficankolas kozben konnyen megrandulhatnak az izmai

- tarts kisebb szuneteket, ne csikizd folyamatosan

- maximum 60 percig lehet, asztmasoknal 30 (kulonben megfullad)

- tipp: legyen a kozelben egy pohar viz ha kiszaradna tudjon inni.

- ha az aldozat asztmas, legyen kozelben a gyogyszere, ha befulna.

2022. febr. 5. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!