Mi a különbség egy barátsággal extrákkal kapcsolat és egy normál kapcsolat között az időigényességet tekintve?
Egy ismerősöm kijelentette, hogy ő két évig nem akar kapcsolatot, mert ő most érettségizik, utána meg kemény lesz az első év az orvosin (szerintem nem csak az első, de mindegy). De a barátság rész miatt ugyanúgy meghallgatod a másikat, elmentek kikapcsolódni, segítitek egymást. Az extrák miatt pedig a testi igények is kielégülnek. Akkor időben hol a különbség?
Számomra ezért nevetséges a kijelentése. Igazából olyan, mintha csak a hűséget nem akarná.
Jó, az orvosisok nem a logikájukról meg social skill-jeikről hiresek, hanem inkább hogy 2 hét alatt visszamondanak nekled egy telefonkönyvet is ha kell...
Hagyd a fenébe, tipikus maximalista kiscsaj, aki azt hiszi hogy az egyetemet úgy kell csinálni, hogy közben felfüggesztesz minden élettevékenységet, és 0-24-ben olvasol, napi 3 órát alszol és ismétled.
Most komolyan, orvosin elvileg akkor senkinek ne lenne barátja-barátnője, ha le akar diplomázni 6 éven belül?
Hagyjuk már...
RÁD nincs energiája, egy valamilyen srácra majd lesz, csak gyáva bevallani neked, vagy magának.
Amúgy én bioszon vagyok, mondhatni ismét csak egyik legtöbbet magolós szak.
Barátnő régészeten, ott a nyelvekkel kell sokat foglalkoznia (latin, angol, német, ezeket kell tudniuk, ő most a szakirány miatt oroszul is elkezdett).
Ha nem lennénk kapcsolatban, akkor 3 hét után mindketten idegroncsok lennénk.
El nem tudom mondani milyen jó 2 hét órára járás, tanulás, koliban nyomorgás után találkozni vele, kikapcsolódni, sétálni egyet a környékükön, és szexelni egy nagyot.
A szexről kb nincs olyan tanulmány, ami ne a legjobb stresszoldónak tekintené.
Azért leendő orvosként lehetne annyi rálátása, hogy az ember nem csak 6 liter vér, 20 kiló csont, meg még másik 20-30-40 kiló szövet.
A testi kielégülésen túl a hatékony működéshez nem árt a lelki is. Amit egy kapcsolat nyújt.
7-es a lány, szörnyen buta az élethez. Nem látja át a szitukat, szóval a magolós stréberfajta. Szerintem vágyik ő kapcsolatra, csak mivel manapság divatosak a barátság extrákkal kapcsolatok, és így akar kitörni a stréber szerepből és menővé válni. De nulla élettapasztalat, nulla logika.
Én is tudom, miről beszélsz, annyi zh-m, ki se látszom belőle, barátomnak irreálisan sok könyvet kell olvasnia magyarszakon. Jó kikapcsolódni, és egymás karjaiban lenni. :)
Van némi különbség, én is voltam barátság extrákkal kapcsolatban, de én ott aludtam a lánynál, néha ő is aludt nálam. Végül is barátilag levezetjük egymás vágyait, mindkettőnk kielégül, és másnap nyugodtabban lehet menni suliba/melóba. Persze nincs ott a párkapcsolat nyűgje és nyilai. Szabadidőnkben mondjuk lényegileg összejárunk szexelni, és ez az egész teljesen kötetlen és szabad élvezet mindkettőnk részéről.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!