Szerintetek többet akart, azért viselkedett így?
Van egy ismerősöm akivel találkoztam párszor nem randizás céljából, ezt az elején meg is mondtam neki teljesen érthetően. Azt mondta oké, ő sem amiatt haverkodik, csak sima időtöltés. Mozi, kávé, beszélgetés. Ő pár évvel fiatalabb nálam és ezer éve nem volt barátnője, netes társkeresőkön szokott próbálkozni. Már nem haverkodok vele mert engem frusztrál az, hogy amikor találkoztunk folyton hozzám ért, pl a vállamra tette egy pillanatra a kezét, mindig elejtett valami bókot a személyemmel vagy a kinézetemmel kapcsolatban. Nekem erre semmi szükségem, úgy érzem nem fogta fel, hogy tényleg nem akarok tőle semmit. És mivel 7 évvel idősebb vagyok nála elkezdett olyan dolgokat mondani, hogy ő már idősnek és bölcsnek érzi magát, és úgy érzi eljárt felette az idő, holott kb 25 éves. Még hallgatni is nevetséges volt. Párszor voltunk társasággal is együtt, akkor tök normálisan viselkedett, de amikor ketten voltunk akkor egyre jobban frusztráltak ezek a dolgok.
Ti mit gondoltok, nem értette meg, hogy nem akarok tőle semmit?
Nem a haver és a barát mérföldekre van egymástól. :D Az érintés meg.. attól függ milyen a kapcsolatotok. A bókokkal viszont mi bajod? Az miért jelentené azt, hogy többet akar? XD
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!