Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kinevettem egy barátomat az...

Kinevettem egy barátomat az álmai végett. Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem volt szép tőlem de kinevettem.

Megkérdeztem tőle, hogy mi az álma és ő el is mondta.

"Az álmom az, hogy összekötöm az emberek szívét és ezzel megérthetik egymás fájdalmait és egy boldogabb világot hozhatnánk létre"

És elnevettem magam, de eléggé büntudatom van.

De ő nem akar velem beszélni és azt mondta, hogy megszokta már, hogy kinevetik.

Haggyam rá? Majd keresztül megy rajta?

2018. nov. 5. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Keresztül megy rajta mi? A 6os troli?

Amúgy tervnek teljesen pozitív, a megvalósítás részletei esetleg?

2018. nov. 5. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Inkább miért bántod szegényt? Teljesen cuki ez . Nem láttam a szituációt hiába írod ide le.
2018. nov. 5. 22:49
 3/6 A kérdező kommentje:

1. Próbálkozik jobbá tenni a világot de ugye egy fecske nem csinál nyarat. De az igazság az, hogy rengeteg embernek segített és nem kért semmit cserébe csak azt, hogy adják tovább a segítségek.

Rengetegszer bukott el és volt mikor csúnyán alakúlt a helyzet és megverték de nem adta fel.

Én bevallom, hogy nem hiszek ebben amiben ő hisz.

2. Nem akartam bántani, csak nem hiszek abban, hogy ez valaha sikerülni fog neki.

2018. nov. 5. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Világbéke! Én is nevettem volna, amúgy teljesen támogatom, ha egy kis jót akar a világba. Ha mindenki úgy állna hozzá, hogy ah, én csak egy ember vagyok, minek tegyek jót, még rondább lenne a világ, pedig így sem tetszik igazán.

Szóval jó dolgokat tenni, OK, annál nem is nevetnék. De ez olyan nyálas irreális dolog így, ahogy le van írva... S kicsit beképzelt. Ha valaki nem empatikus, ignoráns vagy ért mindent, de tojik a másikra, azon aztán nem tud sokmindent kötögetni...

2018. nov. 5. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy lenne mit tenni ezzel a szituval, végtére is valóban elég nevetséges. Legalábbis én inkább szeretném azonak az embereknek a fájdalmait megérteni, akiket én választok ki, nem azokét, akikkel egy harmadik fél össze akarja kötni a szívem. Mi köze egyáltalán ahhoz, hogy az ismerősei mit tudnak egymásról? Mi lenne, ha a saját kapcsolataival törődne inkább másoké helyett? Ja, hogy abban úgy nincs semmi kényelmes háttérben kavarás.. nem szimpi nekem. Az efféle "jóakarók" pletykálnak el rólad mindent és hazudnak az arcodba szemrebbenés nélkül.
2018. nov. 6. 01:30
 6/6 A kérdező kommentje:

5. Az az, hogy ő törődik a saját kapcsolataival. Egyszer mesélte, hogy lett volna egy kapcsolata de a barátjának is megtetszett a lány, illetve a barátom jól ismerte a lányt. Tudod mit tett? Neki sokkal nagyobb öröm volta az, hogy a barátjának összejött a lány. Azt mondta "ebben a világban megkell tanulni önzetlennek lenni" végül jobb is, hogy nem jött össze a lánnyal mert egy kapcsolatban teljesen máshogy viselkedik a leányzó.

Ő nem az a fajta aki pletykál. Csak nem támogatom az álmában, inkább mennjen és rugjon be minden hétvégen és csajozzon be, mint felesleges álmok után szaladjon.

2018. nov. 6. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!