Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen rosszak a barátság...

Miért ilyen rosszak a barátságaim?

Figyelt kérdés
Emberi tulajdonságaim szempontjából valamiért nem is tudom . Szörnyetegnek tartanak egyes emberek. A barátaim hát van akivel oké jó lenni.de.rengeteg barátságom oszlott fel mert furcsának tartottak vagy mert esetleg másmilyen fiúcska vagyok nem az a vagány, könnyen piálós, füvezős alak és nem ordibálok nem mai gyereknek tartom magam. 20F nos ennyi. Ja meg a párkapcsolataim se voltak túl hosszú életűek mert valamit éreztek bennem a felek vagYis tudom tini szerelmek voltak ott még nem nőttünk fel na de mot is volt randira kérés no de nem foglalkozik velem a csaj kb már 4 napja nem válaszol semmire nem találkoztam vele azt hiszi neten intézkedem. Én élőbe tudnám de így . Na mindegy. Szóval mit gondoltok? Itt én vagyok a gond vagy az emberek mert pusztán kicsit más vagyok, csendesebb és nem mai buli csirke?

2018. nov. 5. 07:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kezdésnek rakhatnàl több vesszőt, mert fàjdalmas volt még olvasni is..
2018. nov. 5. 07:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Megadtad magadnak a választ.

"furcsának tartottak vagy mert esetleg másmilyen fiúcska vagyok nem az a vagány, könnyen piálós, füvezős alak és nem ordibálok"

Vagy te választottál rosszul 'barátokat', vagy pedig, ha ők választottak téged, később rájöttek, hogy rossz lóra tettek.

Ha kirívóan más vagy, mint a többiek,

- te soha nem leszel 'barátnak' elfogadott náluk, ill.

- ők nem lesznek elfogadhatók neked.

.

Keresésnél vedd figyelembe az ókori rómaiak mondását: "Hasonló a hasonlónak örül!", ne csapodj egy közösséghez, akik tagjai merőben különböznek tőled.

2018. nov. 5. 08:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Sok hozzád hasonló srácot ismertem/ismerek, úgy 17-18 éves koromig én is ilyen voltam.

Túlságosan különbözőnek tartod magad a többségtől, sok esetben indokolatlanul felsőbbrendűnek, amit jól példáz, hogy milyen lekicsinylően beszélsz a "mai gyerekekről", holott pont ugyanannyit tudsz te róluk mint ők rólad. Ne az legyen a fő személyiségi jegyed, hogy nem vagy olyan mint a többiek, el nem hinnéd, hány pont ilyen, önmagát baromi egyedinek és különlegesnek képzelő lány és fiú van, holott a különlegességük annyiból áll, hogy fent hordják az orrukat, nehezen tudják elengedni magukat, cinikusak és emellett a személyi filozófiájuk beleférne egy sms-be, és rengeteg általuk "agyatlan élvhajhásznak" tartott fiatal sokkal érdekesebb személyiséggel, több élettapasztalattal és mélyebb intellektuellel rendelkezik.

Meg tudod találni a saját társaságod az biztos, de azt aktívan kell keresned. Nekem annyi előnyöm volt, hogy a gyerekkori legjobb barátommal egy cipőben jártunk, csak nekem pár évvel később fejlődött ki a személyiségem. A legjobb tanácsom, hogy tanulj meg alkalmazkodni és elengedni magad, nem mondom, hogy füvezz de ne félj az alkoholtól mert ahhoz még fiatal vagy, és próbálj nyitottabb lenni mások felé, ha kell gyakorold a small talk-ot. Én az első diákmunkahelyemen tanultam meg úgy igazán társasági lény lenni (nagyon gyorsan meg is szerettek), aztán elkezdtem foglalkozni politikával, ifjúsági és egyetemista szervezetekkel, versenyszerű sporttal, még egy félig tartós kapcsolatot is kialakítottam. Azelőtt nem is gondoltam volna, hogy a kissé magamnak való, szarkasztikus, túlságosan választékos szóhasználatú beszédstílusomból munkahelyi szleng lesz :)

Remélem hasznos válasz volt, igyekeztem a saját példámból, meglátásaimból adatokat és tanácsokat gyűjteni. Szintén 20F.

2018. nov. 5. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!