Szerintetek illene szólni a közös koliszobában lakó barátnődnek, hogy amúgy 2 napra lejön hozzád itt aludni a pasid?
Figyelt kérdés
Mert szerintem igen, de most szembesültem vele, hogy a barátnőm ezt velem elfelejtette közölni....2018. okt. 31. 14:37
11/14 Metionin válasza:
Én is egyetemiben laktam, azért kérdezem. Nálunk éjfélig maradhatott a vendég, ha ott aludni is akart akkor 700 ft-ot kellett fizetnie + a szobatársaknak aláírni hogy engedélyezik/nem lesznek bent. Máskülönben a vendégszoba 1500 ft volt.
12/14 anonim válasza:
Jelentsd a kolibizottságnak. Az egyetemi koli nem kifogás. Nálunk éjfélig lehet maradni, utána szobatársak írásos engedélyével fizetés ellenében.
A rátok vontkozó szabályokat olvasgasd el és annak fényében cselekedj.
Olyat már hallottam, hogy valaki hamisította az aláírást ami akkor nem is gáz ha csak ketten vagytok és a párodról van szó, de amikor arra érsz vissza, hogy valaki a helyeden aludt és hajlakkos meg sminkes a saját ágyneműd az már cseppet gáz.
13/14 anonim válasza:
Uhh szegény. Nálunk már albérletben is zavaró volt, hogy a lakótársnőnél lógott a barátja és hangosan dugtak, enyelegtek.
De még ő is megkérdezte előtte, pedig bunkó volt amúgy.
14/14 anonim válasza:
Én barátnőt keresek, akkor menjek egyetemi kolihoz érdeklődni? keresgélni? Vagy itt is tudtok ajánlani jókat? köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!