Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Átmennék a másik edzőterembe?

Átmennék a másik edzőterembe?

Figyelt kérdés

Pár éve edzek egy konditeremben.De átmennék egy másikba.Jobb a nyitvatartási idő,nyitva van hétvégén is és oda járnak lányok is.Meg közelebb van.

Viszont elég jóban vagyok az itteni tulajjal.Nemrég baleset ért és màr egy hónapja nem voltam edzeni,azóta 3x rám is írt,hogy jobban vagyok e.

Így meg nem lenne szép dolog itthagyni

2018. okt. 27. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

lányok fontosabbak, vagy a légkör, amit szeretsz. Nem véletlenül hívnak szerintem, ott már alapból bírnak.

Én konditermemben meg nem szólalna senki, olyan a légkör, hogy szarabbul érzem magam amikor kijövök, mint előtte.

Persze nem haverkodni, csajozni megyünk, hanem sportolni valamit.

Lányok sem ott akarnak bepasizni, nem le akarlak beszélni, de én nem váltanék.

2018. okt. 27. 21:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak a tulajjal vagyok jóban,de nem beszélek senkivel.Nincs szociális életem,nem találkozok sehol sem lányokkal,ezért lenne jó legalább az edzőteremben látni egyet
2018. okt. 27. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:

akkor ott van a jó pontod a helyen, ismered azt, akit mindenki ismer. Mi más kell hogy ott összehaverkodj másokkal?

Persze ha az emberek nem érdekelnek amikor edzeni mész, akkor válts. vannak lányok, meg nyitva van hétköznap is.

2018. okt. 27. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
*nyitva van hétvégén is
2018. okt. 27. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:
A konditeremben fizetsz,hogy odajarsz. Ez uzlet. Nem tartozol magyarazattal a tulajnak,ha atmesz masik terembe. N
2018. okt. 27. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj a másik terembe
2018. okt. 27. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy már gyerek, hozz saját döntést, sok sikert :-)
2018. okt. 27. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!