Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek? Béküljek vagy...

Szerintetek? Béküljek vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel kb 2 és fél hete szakítottam mert távkapcsolat volt (egyszer sem találkoztunk, én ebbe beleuntam és otthagytam) Barátnőm és a fiú instagrammon és facen is eléggé jelölgetik egymást a képen, hozzászólnak egymás képéhez stb. Nem rég szóvátettem barátnőmnek hogy miért jelölgetik egymást meg megkérdeztem többször is hogy beszél e vele. Mindig az volt a válasz hogy nem. Nem rég mondta barátnőm hogy tetszik neki a fiu és a srácnak is ő. De ez mind a hátammögött történt mivel egy szót sem tudtam róla, egyik közös barátunk előbb tudta mint én plusz ugye a szemembe is hazudott. Nem rég láttam hogy a fiú és barátnőm találkoztak így gondolom össze is jöttek. Eléggé rosszul esik ez mivel a fiú hozzám nem volt képes lejönni. Barátnőmmel már 2 hete nem beszélek.

2018. okt. 16. 15:49
 1/3 anonim válasza:
Az ilyen embert messziről ! Soha ne békülj egyik féllelsem, nagyon gerinctelen dolgot műveltek.
2018. okt. 16. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt javaslom amit az elõttem lévõ.
2018. nov. 4. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Ahol nincs személyes találkozás, az nem párkapcsolat. Tehát te nem szakítottál a sráccal, hanem csak megszakítottad a kapcsolatot.

2. Semennyi energiát nem érdemes beletolni egy olyan hamvába holt dologba, mint egy virtuális "kapcsolat" ami valójában inkább max a cimbiség fogalmába férne bele, de nem a párkapcsolatéba.

3. Önmagában az a tény, hogy a fiúcskának másik csaj annyival jobban tetszik, hogy az már átüti a motivációs ingerküszöböt annyira, hogy talizzon is vele, ez így ónmagában nem hiba, nem bűn.

4. A sumákolás, sunnyogás, hazudozás, gerinctelenség viszont az.

Tehát az előző válaszolókhoz hasonlóan én megszakítám mindegyikükkel végleg az ismeretséget.

2018. nov. 5. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!