Volt olyan baráti kapcsolatod, aminek örültél, hogy vége lett? Miért?
Én vagyok a rommánullázott válaszoló. Külön köszönöm a nullázásokat, remélem senki kicsi keze nem fájdult bele.
Amúgy azért "figuráztam" ki az első válaszolót, mert hirtelen azt hittem, hogy tényleg az én volt cimbim.
Munkahelyen, kollégákként ismertük meg egymást. Eddig egyezés, a továbbiakban meg hasonlóság. Igaz, nem kerestem kimondottan állást, de beajánlott a főnökéhez beugró sofőrnek. Igaz, nem hoztam szégyent a fejére, sőt, a főnöke azt akarta/akarja, hogy menjek oda dolgozni. Viszont a haverjaimnak azt hazudta, hogy a fszságaim miatt kénytelen volt tiltani a facen.
A sztori a kövcsi. Kollégák voltunk. Aztán ő nyitott felém. Utána kb 2 évig afféle sülvefőve barátság, heti 4 edzés, 1-2 buli, kajálások, napi 40-50-60 viber üzenet, már búzának hittek a közös ismik. Aztán a srácnak mindig volt egy ilyen felsőbbrendű, csak neki lehet igaza típusu nárcisztikus személyiségzavara. Amíg hagytam magam mindig leugatni addig jó voltam. Amikor átláttam rajta és kifejeztem bizonyos dolgok miatt a nemtetszésemet, akkor én voltam szerinte a sértődős, a feninim(sic!) A férfiatlan stb. Aztán egyszer részegen jól leoltottam. Utána romlott meg a kapcsolatunk. A legvége pedig az volt, hogy megvádolt egy zacskó cukorka ellopásával, hogy a főnöke, de a cimbi által vezetett kocsiból kivettem. Behiztizett és puffletiltott.
Íme az ominózus utolsó beszélgetés.
Ennek 2 éve már. Nem bánom, bár amíg eljátszotta az igaz barátot, kialakult bennemmegy bizalmi kötődés, tehát fájó volt az elszakadás. Ám azóta rájöttem, hogy sokkal jobb szellemileg autonómnak lenni és nem kötődni olyanokhoz, akik képtelenek a felnőtt eemberi szintű kommunikációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!