Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Új városba költöztem, a...

Új városba költöztem, a barátaim azóta lesz. Rnak. Másnál is volt így?

Figyelt kérdés

Munkahelyet váltottam, 1,5 hónapja elköltöztem otthonról. Azóta egyszer voltam otthon és találkoztam velük, bár alig tudták magukat szabaddá tenni, de azt leszámítva alig beszélünk telefonon vagy messengeren és akkor is mindig nekem kell kezdeményezni. A legtöbb esetben nyögvenyelősek is az ilyen beszélgetések, pedig régebben nem volt ilyen gond.

Szóval nem keresik a társaságom egyáltalán, mindig teljesen egyoldalú.

2018. okt. 8. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Persze, vannak ilyen vízválasztók az ember életében, ha a környezet erősen változik. Igaz ez a költözésre, iskolaváltásra/elvégzésre, munkahelyváltásra... Sajnos ilyenkor a baráti kör erős része cserélődhet.
2018. okt. 8. 13:14
 2/6 anonim válasza:
94%

Mert nem igazi barátok...

Az ilyenek csak haverok, akik jönnek-mennek.

Velem is volt ez így...és ilyenkor jön rá az ember hogy igazából egy igaz barátja sincs. :/

22/l

2018. okt. 8. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Igen, nekem az iskolás éveim végeztével történt ez, mivel kollégista voltam. Akkor minden nap elmentünk valahová, ha csak 1-2 órára nem láttuk egymást már mentünk be a szobákba és hívtuk össze az embereket. Iszogatásoknál arról beszéltünk, hogy mennyit fogunk összejárni a kollégium után is. Azóta, hogy kikerültünk onnan csak az egymáshoz jelenleg is közel lakókkal maradt meg egy alapszintű kapcsolat, de másokkal még csak neten sem kommunikálunk.
2018. okt. 8. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdező és #2-es, üdv a klubban. :D
2018. okt. 8. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen másnál is igy van.
2018. okt. 8. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálam is így volt. Elköltöztem, de én mindig kerestem, mondtam, átvonatozok, vagy jöjjön ő át, beszélgessünk, igyunk meg egy kólát, mert régebben sokat csináltunk ilyeneket. Én húztam ki élete legnagyobb szerelmi bánatából is. Neem, folyton jöttek a kifogások, hogy neki most fát kell vágni (fiú, én nő vagyok), most ez, most az, most bojlert szerel. Aztán egy idő után meguntam és nem kerestem többet. Ő sem. :)

Szóval nem kell velük foglalkozni, nem voltak igazi barátok.

24N

2018. okt. 9. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!