Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mennyi az esély...

Szerintetek mennyi az esély arra, hogy visszautasít? (Szalagavató)

Figyelt kérdés

Szóval, az osztályunkban 2x annyi a lány, mint a fiú, ezért ugye sokaknak alsóbbévessel kell táncolni. Én senkivel sem vagyok úgy különösen jóban, akit megkérhetnék, viszont van egy fiú, akivel párszor beszéltem már, jófej, magasságban is pont passzolna (túl pici vagyok), csak az a baj, hogy szerintem lehetséges, hogy elutasítana. Van barátnője, és bár ő nem a suliba jár, gondolom zavarná is. Igazából nem vagyok csúnya szerintem, de nem is az a szépség, inkább átlagosnak mondanám magam.

Elég sürgős, már majdnem mindenki talált magának párt. Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy elutasít? (Ezt nagyon nem szeretném.:()

2018. okt. 7. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Pont 50%. Vagy igen, vagy nem. De ez igaz lenne akármelyik màsik fiúra is. Ha még időben akarsz partnert, akkor kénytelen leszel vállalni a kockázatot. :D
2018. okt. 7. 16:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Ahh, oké.:D De akkor mégis hogyan hozzam fel témába, hogyan kérdezzem meg?
2018. okt. 7. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát kérdezd meg, hogy mi a véleménye a szalagavatóról, van-e már párja rá és ha nem, akkor lenne-e kedve veled táncolni. Nem kell felfújni, nem olyan nagy dolog megkérdezni :DD
2018. okt. 7. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyugodtan kérdezd meg a srácot,sok sikert!
2018. okt. 8. 05:54
 5/5 anonim válasza:

Szia :)

Sikerült megbeszélned vele, meglett a táncpartnered?

2018. okt. 30. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!