Lányok, ti barátkoznátok egy meleg fiúval?
Ketteske: Nemi identitás, hogy valaki férfinak vagy nőnek érzi magát (vagy egyik sem, stb.)
Nemi ORIENTÁCIÓ, hogy ki érdekel minket.
Én pl. férfi vagyok, ebben sosem volt kétségem. De férfiakat keresek.
Nem tudom hogy ez miért olyan nagy dolog vagy hogy egyáltalán miért kell kategorizálni, hogy ‘meleg barát’. Miért számít egyáltalán valakinek a szexuális orientációja egy ilyen kérdésben...:/
Gondolom nem is így gondoltad mikor ezt a kérdést feltetted, de a szavaknak erős hatalma van. Sok más jelző van ahogy egy barátot le lehet írni. Én nem ezt a módod választanám mert ez nekik lehet nem esik jól ha ilyen egyszerűséggel címkézik őket. Mert ez a címke nagyon egyoldalú.
Lehet páran úgy gondolják hogy felfújom, csak abba gondolok bele, hogy én hogy éreznék a helyükbe.
És igen, a válaszom igen. A legjobb barátaim közé tartoznak. De sokkal többek annál mint ‘meleg barátok’. És a barátságukon semmit nem változtat számomra hogy nem heterok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!