Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek barátaim?

Miért nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam az az ember akit utálnak. Általában mindenkivel jóban vagyok de ez nem barátság! Kicsit vissza húzodó vagyok párom van de az nem barátnő. Soha nem volt igazi batátom 1x közép suliban el kezdett alakulni egy aztán jött egy 3dik személy aki meg fogta és el ragadta tőlem úgy mond...20 éves vagyok és elégé ki vagyok az életemtől dolgozom és kb ennyiből áll az életem. Nincsenek barátaim akikel tudnék lógni vagy találkozni :( hogy szerezek barátokat vagy mit tegyek? (Önértékelési próblémáim vannak és elég súlyos depresszióm is van)

2018. okt. 5. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress olyan hobbit vagy sportot amit csoportban végeznek, aztán majd kialakul valami :) Esetleg ha szeretnél beszélgetni írj nyugodtan. 18L
2018. okt. 5. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Keress egy hobbit ami érdekel aztán annak kapcsán menj tovább közösségi helyekre.

Amúgy átérzem a dolgot :/ és is ugyan ez vagyok csak suliba járok és fiú vagyok

2018. okt. 5. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 21 évés vagyok a munkám végett,ami elveszi a napon és a hetem 95%-t,nem narad időm ismerkedni vagy barátkozni. Azok a barátaim akikkel régebben tudtam többet beszélni,vagy találkozni,szintén dolgoznak és elfoglaltak lettek. Elfoglalás gyanánt most a jelnyelvet kezdtem el tanulni,vagy olvasok. Bár nálam szoktak olyan percek lenni amikor jól esne egy barát akivel mindent kübeszélhetnék. Fel a fejjel,mert ez változhat és próbálj a munkádon kívül több időt tölteni a szabadban emberek között.
2018. okt. 5. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Megértem mennyire rossz. ☹️

Ha gondolod beszélgethetnénk kicsit.

19/L

2018. okt. 9. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, nekem is írhatsz. :) Ha nem zavar, hogy férjem van és egy pici babám. 21 éves vagyok, de már tudom értékelni a dolgokat és pontosan tudom, hogy mit jelent a barátság. A barátnőm azért “hagyott el” mert féltékeny volt, és ezt ki is jelentette. Amúgy velem is az a helyzet mint veled. Senkivel nem vagyok rosszba, sőt... De még sem barátság ami van. A férjem egyértelműen a legjobb barátom, de néha jó ha a barátaiddal lógsz. A lényeg, hogy az embernek fel kell nőni a kapcsolatokhoz. (Tényleg nyugodtan írj ha gondolod) :)
2018. okt. 16. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!