A legjobb barátom becsajozott, én meg kiakadtam. Mit tegyek, hogy vele tudjak örülni?
honnan veszed, hogy a csaj szét akar választani titeket?
" ki örülne annak, ha a párjának egy ellentétes nemű ember a legjobb barátja"
te férjed is ebben a helyzetbe van nem? Még sincs baja, hogy ti barátkoztok nem?
Soha nem fogsz tudni örülni neki és nem is lesz már semmi ugyanolyan. Ki tudja hogy milyen érzéseket nyomsz el magadban... Az hogy, rámondod egy dolog.
Ahogy hasonlóan megfogalmazta az előző, elveszítetted a lúzer kis lelki szemetesládádat és ez fáj neked. Szerintem a legjobb az lenne ha keresnél szépen magadnak egyező nemű barátnőt és koncentrálnátok szépen a saját kapcsolatotokra/házasságotokra pletyizés helyett.
A férjedet sem zavarja, hogy ellentétes nemű a legjobb barátod nem? :D A csajt sem feltétlenül fogja.
Magamból kiindulva: Nem maga a barátnő kérdés zavar hanem konkrétan a csaj valamilyen okból. [Ezt nyilván nem fogom kitalálni. :D]
Hát akkor az első rész nem nyert. :D
Speciel engem pont hidegen hagy a dolog.
Ha meg azzal problémázna valaha valaki, hogy jaj miért barátkozok xy-al akkor nagyon gyorsan szingli lenne megint. :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!