Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? (Baráti kapcsolat)

Figyelt kérdés
10 éve ismerjük már egymást, és elvileg legjobb barátok vagyunk. De én úgy érzem hogy ezt a legjobb baráti viszonyt ezt ő nem annyira érzi át, nem is nagyon viselkedik úgy, mint egy legjobb barát, és nem azzal van a probléma hogy mert mondjuk nem kedvel, hanem egyszerűen leszar szinte mindent és a saját világában van. Ha én nem írnék rá 1 hétig, akkor 1 hétig nem beszélnénk. Általában gépen szoktunk együtt játszani, élőben elég nehéz lenne találkoznunk, meg amúgy is mind a ketőnknek a gépezés a hobbink. És mondjuk elkezd valamit játszani, amit amúgy együtt szoktunk, megsem kérdezi, hogy nem akarsz e jönni vagy ilyesmi.És én írtam már neki, hogyha csak haverok lennénk, akkor azt mondom hogy oké, de ember, 10éve ismerjük egymást, és annyit nem tudsz megtenni, hogy leírod, hogy szia mivan veled, mert mondom , ha én nem írnék ré, akkor ő nem írna szerintem 2hétig sem. Ha én nem hívnám nem beszélnénk 2 hétig. Az is érdekes, hogy inkább elmegy videókat nézni, inkább elmegy valamit egyedül csinálni, mint együtt valamit.Most vagy én vagyok figyelem hiányos, vagy féltékeny vagyok nem tudom, de szerintetek ez így normális? Meg ti hogy szoktatok a legjobb barátaitokhoz viszonyulni? A válaszokat előre is köszönöm.

2018. szept. 29. 19:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Meg még az, hogy én nem szertném ennyibe hagyni ezta barátságot, mert igazából rajta kívűl nincsen ilyen "barátom" ha lehet így nevezni.
2018. szept. 29. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem belefér ez a barátságba. Én is inkább magamnak való vagyok, szívesebben csinálok egyedül dolgokat, de ha felhív a barátnőm, hogy csináljunk ezt azt, akkor benne vagyok, de magamtól én nem szervezek közös programokat. Közöttünk ez nem volt probléma, a barátnőm elfogadott ilyennek. Mondjuk neki kiterjedt baráti köre van, nemcsak én, ez is igaz. Lehet, hogy neked is kéne keresni még barátokat...
2018. szept. 29. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok?

szerintem több élő találkozás kellene. már az is sokat javítana a helyzeten , ha egyikőtöknél gépeznétek. én se szívesen chatelek mindig barátommal, de beszélgetni, meg lógni sokkal szívesebben

2018. szept. 29. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Első kommentelőnek. Az nem baj, hogy magának való, de nem hogy magától programot nem szervez, nem is ír. És ahogy leírtam, ha haverság lenne akkor oké, de 10éve ismerjük egymást, szerintem ez nem csak ennyit ér.

Második kommentelőnek: Elég nehéz a helyzetem mivel egy olyan társaságba kerültem, ahol iskolába tök jól megvagyunk meg mindn, de mivel mindenkinek szinte megvan már a kis bandája( sulin kívűl) elég nehéz ilyen barátokat szerezni. A másik meg, ugye a leggyakoribb program az a bebaszás lenne, és nem az ilyen típusú gyerek vagyok, hogy elmegyek berúgni, egyszerűen nem vonz.

2018. szept. 29. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem barátság. Elmúlt.
2018. okt. 13. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!