Szerintetek ez normális? (Baráti kapcsolat)
hány évesek vagytok?
szerintem több élő találkozás kellene. már az is sokat javítana a helyzeten , ha egyikőtöknél gépeznétek. én se szívesen chatelek mindig barátommal, de beszélgetni, meg lógni sokkal szívesebben
Első kommentelőnek. Az nem baj, hogy magának való, de nem hogy magától programot nem szervez, nem is ír. És ahogy leírtam, ha haverság lenne akkor oké, de 10éve ismerjük egymást, szerintem ez nem csak ennyit ér.
Második kommentelőnek: Elég nehéz a helyzetem mivel egy olyan társaságba kerültem, ahol iskolába tök jól megvagyunk meg mindn, de mivel mindenkinek szinte megvan már a kis bandája( sulin kívűl) elég nehéz ilyen barátokat szerezni. A másik meg, ugye a leggyakoribb program az a bebaszás lenne, és nem az ilyen típusú gyerek vagyok, hogy elmegyek berúgni, egyszerűen nem vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!