Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek barátjai?

Miért nincsenek barátjai?

Figyelt kérdés
A barátom hugának nincsenek barátai. 12 éves, 163 cm, 48kg, vicces, nyugott, egyre csöndesebb, közepes tanuló, szereti az állatokat, rövid barna haja van, nyakán végig van egy heg, nem sminkeli magát, sötét barna szeme van, fülbevalót hord, két karján látszik az ütőér,kerek feje van,hosszú szempillája van, szeret pulóver hordani, hógömböket gyűjt (216 db van már), 4 kutyája van, jó sportoló, citerára/szolfézsra/népi énekre/ néptáncra jár, faluba lak mégis mikor odamegy az osztálytársaihoz köszön de ők elküldik. Miért nincsenek barátai?
2018. szept. 23. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:
42%
De ha leírnám ide az elmebeteg gondolataimat, akkor te volnál megsértődve... Így próbálok finoman fogalmazni: most akkor valami perverz pasast keresel neki, vagy barátokat? Csak mert nem értem, hogy a fenti adatoknak mi a fene köze van a barátsághoz. Különös tekintettel a magasságra, súlyra, hajra, hegre, sminkre, szemre, fülbevalóra, ütőerekre, fejre, fenékre, szempillára, pulcsira, kutyára (4... mi az anyámnak???!!!), falura. Minek???
2018. szept. 23. 00:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Én lehetek a barátja, szivesen beszélgetek vele, de ahhoz el kéne valahogy érjem?
2018. szept. 23. 00:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyilván magáról írta...

Ne az oszt.társakkal próbálkozz, hanem a zene órák után, vagy sportoló társakkal, kutya sétáltatás közben más kutyásokkal.

Vagy egyszerre csak egy oszt. társsal, hívd el fagyizni az egyiket, vagy moziba, vagy mit tudom én mit csinálnak a 12 évesek manapság.

Ha sokan vannak könnyebben elküldenek, mert nem érzik magukat bunkónak.

2018. szept. 23. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!