Vannak olyan fiúk, akik szívesen barátkoznának egy lánnyal?
Akkor barátkozom egy lánnyal ha akarok tőle valamit, vagy felettébb szórakoztató a lány, vagy ha csak kíváncsi vagyok milyen.
De általában a lányok túlságosan mások, nem igazán tudok velük poenkodni vagy jót beszélgetni. A fiúkkal se sokszor, de ők sokkal jobban megertenek.
De szerintem akik radirnak azok se barátságot akarnak.
A lógáshoz kell annyi közös téma, hogy fesztelenül lehessen beszélgetni bármiről. Na most egy egészséges haveri kapcsolatnak szerintem legalább 30-40%-át csajokról való diskurzusok töltik ki, ami eleve egy hézagot jelent egy haverinával, illetve igen, ha egy lánnyal nagyon megtaláljuk a közös hangnemet, abba mi evolúciós okokból adódóan hajlamosak vagyunk záros határidőn belül belezúgni - ez szintén koporsószeg a fiú-lány haverságra.
Úgyhogy barátkozni lányokkal tulajdonképpen minden srác szeret, őszintén hátsó szándék nélkül is, csak amikor kialakul a vonzalom, onnantól korlátoznia kell a viselkedését és a szavait a barátság megőrzésének érdekében, ami hosszú távon fenntarthatatlan, illetve nem is őszinte. Persze ez csak a tipikus forgatókönyv, előfordulhat, hogy egyik irányból sem alakul ki a vonzalom, csak úgy az érdeklődés nem túlságosan intenzív, vagy felszínes. Ha megvan az érdeklődés (mondjuk intellektuálisan), és nincs nemi vonzalom, na abból ki tud alakulni egy őszinte és mély haverság fiú és lány között, de erre az esély olyan egy a százhoz kb szerintem.
a biszex érv nagyon jó, és tkp megválaszolja a problémát. szerintem csak arról van szó, hogy még nem találkoztál azokkal a srácokkal akik a te barátaid akarnak lenni.
(megfordult még a fejemben, hogy gyerekek vagytok még, és egy csomó kiskamasz nonstop szerelmes úgy bárkibe pár évig, de tényleg nem tudom megsaccolni a korodat)
Meg ha esetleg megjönne a "túl csinos vagy" érv a barátság ellen, arra ottvan ellenpéldának a legjobb barátnőm, aki a legszebb lány akit ismerek, és mégis rengeteg fiúbarátja van.
Lehet egyszerűen rágörcsölsz a problémára, és akkor az már ilyen nagyon nyomulósan jöhet ki, talán ezért nem sikerül fiúhavert szerezni. Meg ne azért akarj a haverja lenni, mert fiú, hanem mert érdekes személyiségnek találod.
Kedves 7. válaszoló!
Köszönöm a részletes válaszodat, igazad lehet. Persze nem azért szeretnék jóban lenni vele/velük, mert fiú, csak a szimpatikus lányokkal nincsenek ilyen "nehézségek". :)
Kedves 8. válaszoló!
Értem az álláspontod, bár remélem, a leírt tulajdonságok rám nem igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!