Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen ciki a finnyásság...

Miért ilyen ciki a finnyásság kollégiumban?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretek más után inni piából, szerintem undorító, hogy egymás után adogatjuk az üveget. Inkább öntök pohárba ha tehetem. De ezt itt az egyetemi kollégiumban szégyenletesnek számít. Éppen most is buliban vagyok és egymásnak adogatják a sörös dobozt, nekem is adtak egyet de kiderült hogy amúgy abbol már többen is ittak és olyanok is akik sajnos betegek, én meg véletlen lehúztam egy nagy kortyot, és utána mondták el hogy amugy kik ittak belőle. Szóval valszeg beteg leszek, nagyszerű.... Aztán most is nevetnek, hogy végre meglátom, hogy senki sem aidses, nem kell semmitől félnem, nyugodtan ihatok mindenki után.... És hogy rohadt gyereles amit csinálok, hogy poharból iszom az üveg helyett. Tényleg marha vagyok? Tényleg én reagálom túl?

2018. szept. 17. 22:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csak a párom után vagyok hajlandó inni és ehhez tartom magam, néha mondogatják, hogy az alkohol fertőtlenít de nem érdekel, amibe beleittak abból nem iszok, pohárból sem. Különösebb beszólás nem ért, haverok néha elfelejtik ittasan és kínálgatnak de sokszor maguktól eszükbe jut, hogy úgysem iszok bele.

Boldog ember vagyok nátha és herpesz nélkül.

2018. szept. 28. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!