Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerinted normális az ilyen,...

Szerinted normális az ilyen, hogy közel hajoltam hozzá, mert nem értettem, hogy mit mond, erre ilyet terjeszt, hogy majdnem lesmároltam?

Figyelt kérdés

Zene volt, egy folytában hajolgattunk egymáshoz, mert még a saját hangomat sem hallottam.

Ez nagyon hülye.

2018. szept. 12. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez gáz, az ilyen kis pletykáknak tűnő marhaságok tönkre tudják tenni az ember életét. Jó nem ez, de ilyet miért mond valaki...én is gyakran közel hajolok amikor bezsél ismerős, mert kicsit rossz a hallásom.
2018. szept. 12. 12:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Üvöltött a zene, ő is hajolgatott, erre mástól visszahallok ilyeneket, nem csak ezt.
2018. szept. 12. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Ha ellenkező nemű volt és csinos/jóképű, akkor csöppet se bánd, hogy ilyet terjeszt rólad. Sőt, keresd meg ismét és mondd el neki, hogy akkor ugyan nem ez volt a szándékod, de ha már így szóba hozta.... ;-)
2018. szept. 12. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel akinek hallás problémái vannak, vagy esetleg hallássérült, akkor gondolj már bele...

Szimplán le kell szarni, az ilyen emberekkel ne foglalkozz vele!

2018. szept. 12. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!