Szerinted normális az ilyen, hogy közel hajoltam hozzá, mert nem értettem, hogy mit mond, erre ilyet terjeszt, hogy majdnem lesmároltam?
Figyelt kérdés
Zene volt, egy folytában hajolgattunk egymáshoz, mert még a saját hangomat sem hallottam.
Ez nagyon hülye.
2018. szept. 12. 11:47
1/4 anonim válasza:
Ez gáz, az ilyen kis pletykáknak tűnő marhaságok tönkre tudják tenni az ember életét. Jó nem ez, de ilyet miért mond valaki...én is gyakran közel hajolok amikor bezsél ismerős, mert kicsit rossz a hallásom.
2/4 A kérdező kommentje:
Üvöltött a zene, ő is hajolgatott, erre mástól visszahallok ilyeneket, nem csak ezt.
2018. szept. 12. 12:45
3/4 anonim válasza:
Ha ellenkező nemű volt és csinos/jóképű, akkor csöppet se bánd, hogy ilyet terjeszt rólad. Sőt, keresd meg ismét és mondd el neki, hogy akkor ugyan nem ez volt a szándékod, de ha már így szóba hozta.... ;-)
4/4 anonim válasza:
Ennyi erővel akinek hallás problémái vannak, vagy esetleg hallássérült, akkor gondolj már bele...
Szimplán le kell szarni, az ilyen emberekkel ne foglalkozz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!