Egyik bartátom azt ígérte, hogy vesz nekem egy ajándékot, de rendeljem meg magamnak és átutalja a pénzt. Ezt megígérte 3x, megrendeltem, erre kitalálta h meggondolta magát. Szerintetek milyen barát?
Figyelt kérdés
ráadásulé azt mondja: Képes lennél elfogadni a pénzt a legjopbb barátodtól? Majd kapsz valami pár ezer forintos cuccot, azt kész. nekem ez bazi rosszúl esett. És nem a pénze kell, csak ez szarul esett.... valamiért cserébe kaptam volna az ajándékot, de most így jártam, meg is rendeltem...2018. szept. 10. 21:15
1/16 anonim válasza:
Jezusom ez mennyire gaz mar...
Hany evesek vagytok?
2/16 A kérdező kommentje:
20-on.
2018. szept. 10. 21:17
3/16 anonim válasza:
Ezt 3x eljátszotta? Ne haragudj, de meg is érdemled.
Vagy ha úgy érted hogy erre az egy alkalomra megígérte 3x.. akkor is egyszerű a helyzet. Megmondod neki hogy elmegy a bús ***** édesanyjába. Ez azért tökjó, mert így egy szar alakot sikersen eltüntethetsz az életedből egy egyszeri pénzdíj fejében (amiért magadnak amúgy végülis kapsz valamit, szóval mondhatod akár nem tervezett kiadásnak is)
4/16 A kérdező kommentje:
erre az egy alkalomra megígérte 3x elötte.... de még utána is, bár utánba amikor már megrendeltem magamnak már húzta a száját és most meg ezt mondta....
2018. szept. 10. 21:20
5/16 anonim válasza:
Kétszer beleesni ugyanabba a hibába hülyeség. De többször? Ennek a fokozasa,bár ez is elég
6/16 anonim válasza:
Egyik barátom azt ígérte-már itt rossz a megfogalmazás.
7/16 anonim válasza:
Nem lehet hogy drágább dolgot rendeltél mint amire számított?
8/16 A kérdező kommentje:
nem estem bele, mert csak erre az egy alkalomra ígérte meg 3x elötte... ráadásul ő magától, nem kértem tőle.
2018. szept. 10. 21:24
9/16 A kérdező kommentje:
pontosan tudta mennyibe kerül.
2018. szept. 10. 21:25
10/16 anonim válasza:
Sajnos sok ilyen "barát" van, akiknek nagy a szája. Aztán mikor 50 forintot ki kell fizetni egy barátnak, akkor már sunyulnak meg terelnek. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!