Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Munkatársam meghívott az...

Munkatársam meghívott az esküvőjére (az egész részleget is). Tényleg akarja hogy menjek vagy udvariasság?

Figyelt kérdés

Az egész részlegünket meghívta meghívóval együtt (15 ember). Külföldön lesz az esküvő! Azt írja a meghívó, hogy párjával együtt. Meg van mellette egy lista olcsó repülőutakkal/szállásokkal abban az időpontban.

Nem vagyunk barátok! Néha elmegyünk együtt ide-oda “ha nincs más” alapon (mindketten vidékiek vagyunk, messze a barátok) de nem vagyunk közeli kapcsoltban. Még egymás albérletében sem voltunk.

Tényleg akarja hogy elmenjek a párommal? Vagy ez csak udvariasság, esetleg dicsekvés, hogy “nekem külföldön lesz ám a tengerparton, tudjál róla!”

2018. szept. 10. 08:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ez egy gesztus-e csak és valójában nem illik elmenni, mert komoly költségekbe verem a házasodókat. Talán csak azért adták hogy felvágjanak vagy udvariasságból amit illik visszautasítani
2018. szept. 10. 15:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne nekik komoly költség? Ők fizetnék az utadat, a szállásodat? Meghívást nem adnak azért, hogy mindenképpen utasítsd vissza.
2018. szept. 10. 15:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát a kaja is luxus lesz, nem 2 fillér. A szervezőcégnek /fő fizetnek.
2018. szept. 10. 16:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát fura, én nem akarnék a saját esküvőmön kollegákat látni, pedig jóban vagyok velük.
2018. szept. 10. 18:42
 15/16 anonim ***** válasza:

11-re:

Tévedsz, magadat vered komoly költségekbe. A repülő, a szállás mind a te költséged. És a nászajándék: világos, hogy az ember legalább annyit ad, amennyit elfogyaszt. Úgyhogy innentől kezdve ne őket sajnáld.

Én a helyedben csak akkor mennék, ha báró Csekonits lennék, és pipafüst lenne mindezt kifizetni.

2018. szept. 10. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:

" valójában nem illik elmenni, mert komoly költségekbe verem a házasodókat. "

Hahó!

Ébresztő!

Te még soha nem voltál esküvőn?? Nekik a menyasszonytáncból és az ajándékokból a befektetett pénzük java visszajön ha ügyesek.

Nektek viszont lesz több százezer Ft-nyi költségetek!!

(Repülőjegyek, transzferek, szállás, az ifjú párnak adandó kp. és/vagy ajándék, továbbá helyi étkezések, közlekedési költségek stb...stb...

2018. szept. 11. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!