Mit tegyek ebben a helyzetben? Nem szeretném megsérteni?
Figyelt kérdés
Az az alaphelyzet, hogy van egy nagyon jó barátom, akinek a barátnőjét is nagyon bírom, és nagyon szeretek velük lógni, meg eljárkálni bulikba időnként. Viszont ennek a spanomnak a legjobb barátja engem nagyon zavar. Köztük elég szoros a barátság, és egy időben mi is így ismerkedtünk, meg kavartunk is. Viszont én hamar kiismertem és nagyon rossz véleménnyel vagyok róla, ezért be is szüntettem vele ezt a szálat. MOst nemsoká lesz egy buli, ahová nagyon várnak, de ott lesz ez a haver is, és ezért én nem szeretnék menni. Viszont ezzel nagyon megsérteném a másik kettőt.2018. szept. 8. 09:54
1/2 anonim válasza:
Szia.
Én a helyedben leülnék beszélni a barátoddal, elmondanám a véleményem. De egy harmadik fél miatt semmiképp sem hanyagolnám a legjobb barátom és nem is vesznék vele össze ilyen miatt.. a véleményem elmondanám és megbeszélném vele mert az a tuti és legalább tudja, hogy hogy állasz a spanhoz. ;)
Sok sikert
2/2 anonim válasza:
Azért ne hagyj ki egy bulit. Ha nem vagytok jobban úgysem fogtok beszélgetni vagy ha akar lerázód nem kötelező jobban lenned vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!